Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
By Malene Birger
By Malene Birger varumärkesbild

By Malene Birger

Kreativitet. Femininitet. Frihet.

By Malene Birger grundades år 2003 och är ett varumärke som tillägnar sig den moderna bohemen. Genom att erbjuda hållbara investeringsplagg med ett medvetet förhållningssätt skapar By Malene Birger autentiska plagg för varje kvinnas garderob. Kollektionerna omfattar en eklektisk vision av skandinavisk minimalism med eleganta och samtidigt okonstlade plagg.

105 produkter

By Malene Birger – exklusiva kläder för dam

By Malene Birger är det danska modeföretaget som grundades 2003 och fokuserar på lyxigt dammode. Inspirationen är hämtad från klassiska stilikoner som Chanel och det nordiska vintagemodet från 60-talet. De senaste åren har kollektionerna fått en ny look, där innovativ design bidragit med en lekfull och modernt bohemisk touch.

Det här är märket för dig som uppskattar exklusiva, användbara och eleganta plagg som kan bäras i flera säsonger. Hög komfort och behagliga material är andra egenskaper du hittar i det dammode som levereras av By Malene Birger. Sköna koftor, böljande kimonos, byxor och långklänningar i klassiska neutraler – här hittar du något för alla tillfällen.

Trendsäkra accessoarer från By Malene Birger

Letar du efter snygga accessoarer som hjälper dig att lyfta stilen? By Malene Birger är inte bara världskänt för sina exklusiva damkläder. Med en mästerlig känsla för små detaljer och intressanta prints, levererar modehuset även stilsäkra och tidlösa accessoarer för dam. Kulörerna går oftast i elegant neutrala toner, för att du enkelt ska kunna mixa och matcha dina accessoarer med resten av din garderob.

En By Malene Birger-scarf blir pricken över i:et, virad runt halsen eller håret. Eller varför inte matcha din nya By Malene Birger-kappa med en trendig handväska – kanske i det tvåfärgade grafiska mönster som kommit att bli varumärkets visuella signum? Oavsett vad du väljer får du en accessoar som andas chic lyx och håller sig relevant, säsong efter säsong.

Shoppa By Malene Birger med gott samvete

Gillar du att shoppa i vetskapen om att varumärket tar ansvar för sin miljöpåverkan? Då kommer du att gilla By Malene Birger. Det här är ett varumärke som öppet strävar mot att ha ett så lågt ekologiskt fotavtryck som möjligt. Från produkter som skapats av återvunna och/eller ekologiska material, till filosofin om att skapa kläder och accessoarer som håller att bära år efter år.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet