Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
By Malene Birger
By Malene Birger varumärkesbild

By Malene Birger

Kreativitet. Femininitet. Frihet.

By Malene Birger grundades år 2003 och är ett varumärke som tillägnar sig den moderna bohemen. Genom att erbjuda hållbara investeringsplagg med ett medvetet förhållningssätt skapar By Malene Birger autentiska plagg för varje kvinnas garderob. Kollektionerna omfattar en eklektisk vision av skandinavisk minimalism med eleganta och samtidigt okonstlade plagg.

170 produkter

By Malene Birger - Skandinavisk elegans på NK

En resa präglad av tidlös stil

På NK är vi stolta över att kunna erbjuda dig det exklusiva danska varumärket By Malene Birger. Sedan starten 2003 har By Malene Birger skapat kläder för den moderna kvinnan som värdesätter kvalitet, elegans och tidlös design. Varumärkets grundare, Malene Birger, har med sin passion för mode och skandinavisk estetik byggt upp en kollektion som andas sofistikering och självförtroende.

Skandinavisk design möter internationell appeal

By Malene Birgers kollektioner kännetecknas av rena linjer, exklusiva material och en perfekt balans mellan minimalism och femininitet. Varumärkets skandinaviska rötter lyser igenom i varje plagg, men med en internationell twist som gör att kläderna passar lika bra till vardags som till fest. Oavsett om du letar efter en elegant klänning, en skräddarsydd kavaj eller ett par bekväma jeans, så finns det något för alla tillfällen hos By Malene Birger.

Hållbarhet och kvalitet i fokus

Förutom stil och design, så ligger även hållbarhet och kvalitet varumärket varmt om hjärtat. By Malene Birger arbetar ständigt med att förbättra sina processer och val av material för att minska sin miljöpåverkan. Genom att investera i ett plagg från By Malene Birger vet du att du får ett klädesplagg som är tillverkat med omsorg och som kommer att hålla säsong efter säsong.

Upptäck By Malene Birger på NK

Vi på NK är glada över att kunna erbjuda dig ett noga utvalt sortiment från By Malene Birger. Oavsett om du besöker något av våra varuhus eller handlar online, så finns det något för alla stilar och tillfällen. Låt dig inspireras av varumärkets tidlösa elegans och upptäck din nya favoritklänning, blus eller accessoar från By Malene Birger. Välkommen till NK och den skandinaviska modeupplevelsen som By Malene Birger erbjuder.

Filter