Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varumärkesbild C.P Company

C.P. Company

C.P. Company har sedan sin start 1978 varit banbrytande med sin oupphörliga forskning och nyfikna design. Varumärket har i över 50 år erbjudit sofistikerade och funktionella herrkläder som med sin hybridstil kombinerar funktionaliteten hos vintage militär-, arbets- och sportkläder med avancerad tygforskning och innovation. Denna hybridisering av funktionellt herrmode och italiensk tyginnovation är ursprunget till C.P. Company och är än idag grunden för varje plagg som bär C.P. Company-märket.

 

20 produkter

C.P. Company grundades redan på 1970-talet, av italienaren Massimo Osti. För grundaren har det alltid varit en drivkraft att experimentera med nya material och metoder – något som har lett till märkets stora framgång. Företaget utvecklar och förbättrar ständigt material och tekniker, med målet att skapa mer hållbara plagg, både stilmässigt och kvalitetsmässigt.

C.P. Company är självklara trendsetters inom modebranschen – bland annat kända för att vara pionjärerna som först av alla började färga färdigsydda plagg. Det resulterade i kläder med mer intensiva färger och en insida i ljusare nyanser. På så vis föddes de vändbara plaggen, som i dag kommit att bli ett av C.P. Companys största signum.

Kanske har du sett de coola C.P. Company-jackorna med glasögon insydda i luvan? Inspirationen hämtades ur japanska militärkläder och resultatet blev en jacka gjord för den trendiga äventyraren. Originalet hade även en lins på ärmen, så att bäraren skulle kunna se sin klocka i alla lägen. I dag finns även C.P. Company-hoodies med goggles, samt mössor med goggles.

I vårt utbud här på NK hittar du ett brett utbud från C.P. Company. Produkterna vi handplockat är bekväma att bära med funktionella komponenter. Kanske fastnar du för en C.P. Company-tröja med snygga detaljer eller en C.P. Company-t-shirt med logo-print?

Filter

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet