Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Calvin Klein

Calvin Klein. Ett av vår tids mest ikoniska modeimperium, känt för tidlösa kollektioner och avskalad design. På NK erbjuder vi ett väl utvalt sortiment av Calvin Klein-kläder. Från den klassiskt vita t-shirten, till de omåttligt populära underkläderna för kvinnor och män.

36 produkter

Calvin Klein – exklusivt mode för kvinnor och män

1968 i New York. Calvin Klein Inc grundas och det ska inte dröja länge förrän varumärket tar modevärlden med storm. I dag räknas Calvin Klein till ett av världens stora livsstilsvarumärken, med produktlinjer inom allt från skönhet, till inredning och accessoarer. Men nog är det ändå modehusets populära klädkollektioner inom prêt-à-porter vi mest av allt förknippar med just CK.

CK står för elegant och minimalistisk lyx. Tidlös design, i kombination med en tydligt modern estetik. Denim, läder – och givetvis de krispigt vita t-shirtarna vi älskar. Calvin Kleins exklusiva kläder för kvinnor och män är fyllda av möjligheter. Neutrala kulörer och rena snitt utgör den perfekta canvasen för varje modemedveten person, som älskar att uttrycka sin personliga stil med kläder och accessoarer.

Calvin Klein – kläder för den stilrena basgarderoben

Calvin Klein-jeans, Calvin Klein-t-shirts och Calvin Klein-underkläder. Om det är något vi älskar med det världsledande varumärket, så är det fokuset på att leverera förstklassiga nyckelplagg till våra basgarderober. De klassiska – men progressiva – snitten och materialvalen är genomgående för såväl CK:s sport- och vardagsplagg, som deras kostymer och klänningar.

Till märket mest trendiga kollektioner, räknas tveklöst Calvin Klein-underkläder för kvinnor och män. CK står i själva verket bakom designen av världens första boxer briefs – kalsongmodellen som i dag räknas till en av världens mest populära. Modellen fick snart mycket stor uppmärksamhet världen över – inte minst för att Calvin Klein-kalsonger setts pryda såväl Mark Wahlberg, som svenska fotbollsstjärnan Fredrik Ljungberg.