Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Canada Goose
Varumärkesbild Canada Goose

Canada Goose

Canada Goose grundades 1957 i ett litet lager i Toronto, Kanada, och är ett livsstilsmärke och en ledande tillverkare av lyxiga kläder med hög prestanda. Varje kollektion är inspirerad av de tuffa kraven i Arktis och garanterar funktionalitet i varje produkt. Canada Goose inspireras av obeveklig innovation och kompromisslöst hantverk, och är erkänd som en ledare för sitt Made in Canada-engagemang.

 

30 produkter

Canada Goose – för dig som uppskattar kvalitet

Alla känner vi väl till Canada Gooses världsberömda dunjacka, som kommit att bli deras absoluta signaturplagg? Det är med produkter likt den som varumärket från Kanada uppnått sin enorma framgång i modeindustrin. Canada Goose förstår sig helt enkelt på kvalitet. De vet att extrema väder och klimat, kräver kläder du kan lita på i alla lägen.

Canada Goose grundades i Toronto, 1957 och har sedan dess blivit ett mycket prisbelönt varumärke. Med fokus på funktion, komfort och högpresterande material, fortsätter de att skapa kvalitativt outdoor-mode för äventyraren, såväl som för citymänniskan och motionären. Hos Canada Goose finns en varm jacka, parkas eller väst för årets kyligaste dagar, såväl som urbant och trendigt vardagsmode för dagarna i city.

Köp dina Canada Goose-kläder hos NK

Uppdatera din vintergarderob med en snygg Canada Goose-mössa och en fluffig dunjacka. Eller varför inte spana in någon av märkets sköna hoodies – lika snygga att bära till jeansen, som i ett helt set med matchande sweatpants. Väntar ett riktigt äventyr? Kanske en expedition från Åre till Treriksröset? Då är den ikoniska Canada Goose-jackan ett säkert val, vars popularitet inte vet några gränser.

Här hos oss på NK kan du botanisera bland ett brett urval av Canada Gooses mest populära plagg. Från årets nyheter, till de världsberömda klassikerna som satte märket på kartan.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet