Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varumärkesbild Ceremonia

Ceremonia

Med basen i New York och inspirationen i grundaren Babba C Riveras latinamerikanska arv gör Ceremonia lyxig hårvård med ekologiska ingredienser.

Ceremonia betyder ceremoni på spanska och det är också tanken bakom varumärket – att skapa hårprodukter som ger en känsla av ritual och ceremoni kring hur vi tar hand om vårt hår. Ceremonia erbjuder en mix av hållbara produkter som generar resultat men som också erbjuder hög designfaktor och härliga dofter.

Ceremonia ger den allra bästa hårvården med skonsamma formler skapade i skärningspunkten mellan natur och forskning. Varje produkt ger näring och stärker håret inifrån, samtidigt som de vårdar hårbotten och motverkar frizz.

Ceremonias produkter lanserades i USA i oktober 2020 och använder rena originalformler med naturliga ingredienser från Latinamerika som är bra för både människa och miljö. Produkterna är fria från bland annat silikoner, parabener, sulfater, ftalater och konstgjorda färgämnen, Ceremonia tror på ett naturligt förhållningssätt till hårvård. Ceremonias Guava Leave In Conditioner utsågs till den bästa rena skönhetsprodukten 2021 i Allures Best of Beauty Awards 2021. Ceremonia säljs exklusivt i Europa på Net-a-porter och NK.