Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Charlotte Tilbury
NEW IN: Charlotte Tilbury

Unreal Skin Sheer Glow Tint

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury Beauty lockar fram den vackraste versionen av oss själva genom att stärka, inspirera och skapa makeup- och hudvårdsprodukter som uppfyller alla våra drömmar. Charlotte Tilbury MBE, känd som "the makeup artist to the stars", har mer än 30 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Varumärket Charlotte Tilbury Beauty lanserades 2013 med syftet att stärka, inspirera och skapa makeup- och hudvårdsprodukter som uppfyller alla våra drömmar. Hyllad av de största stjärnorna och modellerna – nu är det äntligen dags för Sverige att upptäcka Charlotte Tilbury Beauty på NK i Stockholm och på nk.se – exklusiv återförsäljare i Skandinavien.

453 produkter

Locka fram den vackraste versionen av dig själv med Charlotte Tilbury Beauty. Denna exklusiva kollektion av makeup- och hudvårdsprodukter är framtagen av den ikoniska Charlotte Tilbury – känd som “makeup artist to the stars”. Hitta produkterna som revolutionerar din skönhetsrutin hos oss på NK.

Makeup- och skönhetsprodukter av Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury är en världskänd, brittisk entreprenör som har ungefär 30 års erfarenhet inom skönhetsindustrin. Genom åren har hon arbetat som makeup artist för flertalet modeller och kändisar, och skapat en mängd olika looks som gått till historien. Det var oundvikligt att Tilburys stora expertis och passion för skönhet till slut skulle resultera i en egen skönhetslinje.

Sortimentet av smink- och hudvårdsprodukter från Charlotte Tilbury Beauty är synonymt med premiumkvalitet, lyx och användarvänlighet. Skaparen vill helt enkelt göra skönhet tillgänglig för alla, och ge alla chansen att få känna sig både vackra och självsäkra. Oavsett ålder, hudtyp, behov, intressenivå och personlig smak finns det med största sannolikhet smink- och hudvårdsprodukter som passar just dig i Charlotte Tilburys kollektion.

Hitta produkterna som uppfyller dina skönhetsbehov

Här på NK hittar du en imponerande bredd av produkter från Charlotte Tilbury som uppfyller alla möjliga skönhetsbehov. För dig som strävar efter att uppnå en felfri bas erbjuder vi till exempel ett omfattande sortiment av foundations, concealers och primers. Produkter som dessa döljer ojämnheter på ett naturligt sätt samtidigt som du får en jämn och strålande hudton. Du kan även hitta bronzer, highlighter och rouge som ger dig skarpa konturer och en frisk glöd i ansiktet.

Charlotte Tilbury har också ett brett urval av eyeliners, ögonskuggor och mascaror, samt läppstift, läppglans och läppennor. Här finns något för alla – oavsett om du vill ha en subtil eller dramatisk look, samt om du söker efter andra specifika egenskaper eller färger. Med sminkborstar och andra tillbehör från varumärket kan du applicera din makeup på ett precist och okomplicerat sätt. Vi erbjuder även produkter som ansiktsmasker, ansiktsoljor och rengöringsprodukter som hjälper dig att vårda din hud. Många av hudvårdsprodukterna från Charlotte Tilbury passar alla hudtyper, men det finns också produkter som är särskilt lämpade för exempelvis torr, mogen, fet eller blandad hy.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet