Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Clarins

Clarins

Kärlek och tillit för ett liv av skönhet och välbefinnande. Historien om en fransk familj – experter på hudvård och make-up för alla åldrar och hudtyper. Inspirerade av naturen och respekt för vår planet. Clarins lyssnar på dig, och erbjuder de bästa skräddarsydda lösningarna för din hudvårdsrutin.

Clarins grundades 1954 av Jacques Courtin-Clarins. De sex första produkterna var Treatment Oils, 100% vegetabiliska, och de finns fortfarande i sortimentet. Clarins är ett franskt familjeföretag än idag, och drivs av grundarens två söner. Det unika med Clarins är bland annat Anti-Pollution Complex som skyddar hudbarriären mot föroreningar som åldrar huden.

Clarins produkter bygger på växtextrakt, och i Alperna odlar Clarins en del av sina ingredienser i en helt organiskt produktion och utan mekaniska hjälpmedel. Detta stora landområde utan miljöföroreningar kallas Domaine Clarins. För män finns en specifik serie, Clarins MEN. Clarins, för en glad och välmående hud! 

314 produkter

Clarins på NK - Skönhet genom vetenskap och natur

Upptäck Clarins exklusiva hudvård och makeup

På NK är vi stolta över att erbjuda dig Clarins, ett av världens mest ansedda skönhetsvarumärken. Med en passion för växtbaserad skönhet kombinerar Clarins vetenskaplig innovation med naturens bästa ingredienser för att skapa högpresterande produkter som ger synliga resultat.

Banbrytande hudvård med växtbaserade ingredienser

Clarins hudvårdssortiment erbjuder effektiva lösningar för alla hudtyper och åldrar. Deras ikoniska dubbelserumserum har blivit en favorit tack vare dess unika kombination av växtextrakt som arbetar i synergi för att motverka ålderstecken och ge en ungdomlig lyster. Oavsett om du letar efter djupgående rengöring, intensiv fukt eller riktad anti-age behandling, har Clarins en produkt som möter dina behov.

Makeup som framhäver din naturliga skönhet

Clarins makeupkollektion är skapad för att förstärka din naturliga skönhet med en touch av sofistikering. Deras prisbelönta foundationserier erbjuder en perfekt täckning och finish, oavsett om du föredrar en lätt och naturlig look eller full glamour. Med ett brett utbud av nyanser och texturer, från sammetslena läppstift till högpigmenterade ögonskuggor, låter Clarins dig uttrycka din personliga stil med elegans.

Hållbarhet och ansvar i fokus

Som ett ansvarsfullt skönhetsvarumärke prioriterar Clarins hållbarhet och etik i alla led. De arbetar kontinuerligt med att minska sin miljöpåverkan genom att använda ekologiska och förnybara ingredienser, hållbara förpackningar och stödja bevarandeprojekt världen över. När du väljer Clarins på NK kan du känna dig trygg med att du investerar i skönhetsprodukter som är bra för både dig och planeten.

Upptäck Clarins på NK

Besök vår Clarins-avdelning på NK för att utforska sortimentet och få personlig rådgivning från våra skönhetsexperter. Låt oss guida dig till de produkter som bäst passar dina individuella behov och önskemål. Med Clarins exklusiva utbud av hudvård och makeup är du garanterad en lyxig skönhetsupplevelse som ger resultat du kan se och känna. Välkommen till Clarins på NK, din destination för innovativ, växtbaserad skönhet.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet