Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dagmar

Dagmar kännetecknas av oklanderlig skräddarkonst och sofistikerade kläder för den stilmedvetna kvinnan. Det här är märket för dig som gärna unnar dig vackra material och sensuell glamour. Upptäck exklusivt dammode från det svenska stjärnskottet Dagmar, hos oss på NK.

Säljs endast i varuhuset

Hitta till Dagmar i varuhuset

0 produkter

House of Dagmar – sensuell glamour för välklädda kvinnor

House of Dagmar är det svenska modehuset från Stockholm, grundat av tre modeintresserade systrar. Namnet kommer från deras mormor – en sömmerska och kvinna vars intelligens, tro på sig själv och stilkänsla blev en stor förebild för barnbarnen. Det är mormor Dagmars personlighet och starka karaktär som lever vidare i Dagsmars feminina kollektioner i dag.

Varumärket utmärker sig genom kombinationen av vackra material, sensuell glamour och skrädderi av högsta kvalitet. Influenser hämtas från den skandinaviska minimalismens jordnära toner och rena snitt, såväl som från Asien och amerikanska trender. Det resulterar i ett designspråk som känns multinationellt och elegant – och där funktionalitet kommer i första rum.

Hållbarhet – ett av Dagmars kärnvärden

För Dagmar är hållbart mode mer än bara något trendigt man pratar om. Hållbarhet är deras kärna. Företaget jobbar aktivt och konstant med att skapa hållbara plagg, vars avtryck på miljön ska vara så minimalt som möjligt. Från de omsorgsfullt utvalda materialen, som mestadels består av organiska, djurvänliga och återvunna material, till transparensen kring designprocessen.

Att handla Dagmar-kläder är att göra en investering i ett varumärke som aktivt tar ställning och agerar för miljöns bästa. För dig som gärna betalar lite extra för hög och miljövänlig kvalitet, vill vi på NK gärna lyfta Dagmars egna Good Choice-märke. Under detta märke har varumärket samlat alla de plagg som lämnar absolut minst avtryck på miljön, för att du som konsument enklare ska kunna göra smarta klädval som gynnar vår jord.

Shoppa Dagmar hos oss på NK

Unna dig en stilsäker Dagmar-kappa och något av de stickade plagg som är så typiska för märket. Kanske en fotsida, stickad Dagmar-klänning? Perfekt för dig som gärna behåller en elegant stil även under årets kyligare dagar.

Dagmar designar allt från sofistikerade ytterplagg, klänningar, blusar och byxor, till accessoarer som väldesignade väskor. I vårt handplockade Dagmar-sortiment på NK finner du flera av märkets mest ikoniska produkter. Vilken Dagmar-kreation blir din nya favorit?