Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skärp & Bälten Dam

Unna dig snygga skärp eller bälten för dam som hjälper dig att sätta stilen. Vare sig du söker ett brett skärp i exklusiv design eller klassiskt flätade bälten, hittar du det i vårt handplockade sortiment på NK.

16 produkter

 

Skärp för dam – en mångsidig accessoar

Vissa accessoarer är lika funktionella som de har makten att helt förändra din outfit. Skärp och bälten för dam är sådana accessoarer. De må vara praktiska och användbara när du vill hålla byxorna på plats, men de kan lika gärna liva upp din outfit eller användas för att ge illusionen av en slankare silhuett. Allt handlar om hur du väljer att använda dem. 

Skärp kan lyfta stilen oavsett om du bär en lång ullkofta, klänning eller vardagsjeansen. I byxans hylsor eller löst sittande om höfterna kan dambälten bidra med både attityd och stil. Med ett smalt skärp till din klänning, midikjol eller cardigan kan du markera midjan och framhäva din kvinnliga figur lite extra. Söker du en lite mer exklusiv look till din outfit? Välj ett märkesbälte. 

Olika design på skärp och bälten för dam

Brunt, svart, färgglatt, mönstrat eller glittrigt. Mocka, läder, textil eller kedjeskärp – bälten och skärp för dam finns verkligen i otaliga varianter. För att inte tala om olika tjocklekar och med olika varianter på spännen, vilka kan vara både diskreta och extravaganta. 

Ett klassiskt svart skärp eller brunt skärp för dam har du alltid användning av. De matchar till allt och kan enkelt stylas ihop med dina klädesplagg, oavsett säsong på året eller tillfälle. Ett tunt, flätat skärp kan bli en fin detalj kring midjan på din sommarklänning – eller varför inte knuten runt din långa, stickade kofta? Med ett elastiskt skärp för dam kan du enkelt variera hur du bär det.

Ett dambälte med ett stort och dekorativt spänne kan ge extra liv åt en svart, stickad klänning eller en lång skjorta, på samma vis som ett mönstrat eller färgglatt bälte kan göra. Ett brett bälte för dam, i exempelvis svart läder med nitar eller metallringar, ger massor av attityd till ljusa jeans eller skinnkjolen. Eller varför inte testa att använda det tillsammans med kostymbyxan för att skapa en intressant kontrast?

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet