Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Handskar & Vantar Dam

Är det dags att uppdatera vintergarderoben med ett par snygga handskar för vardagsbruk eller tjocka vantar inför skidsemestern? Upptäckt vårt sortiment av varma vantar och handskar för dam på NK. Här hittar du alltid hög kvalitet och populära märken.

4 produkter

 

Varma händer med eleganta handskar för dam

När hösten och vintern kommer är värmande handskar ett måste för dig som vill se stilfull och elegant ut, även i full vintermundering. Det är en praktisk och snygg accessoar som aldrig går ur tiden. Mockaimitation eller ett par skinnhandskar för dam av hög kvalitet, är alltid ett klassiskt och stilrent val, som dessutom håller riktigt länge om de tas väl om hand. Vare sig du föredrar snyggt cognacsfärgade eller svarta, så passar varma handskar för dam till det allra mesta. Eller kanske gillar du damhandskar med detaljer som nitar, fluffigt foder, dragkedjor och spännen?

Vantar för dam i en design som passar dig

I vårt sortiment på NK hittar du varma vantar för dam från flera kvalitativa märken, perfekta både för kalla vinterdagar eller dagar spenderade i skidbacken. Liners, skalvantar och mjukt stickade vantar för dam är sådant som du alltid har användning av under den kallare delen av året.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet