Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Håraccessoarer Dam

Fina hårspännen, diadem, scrunchies och dekorativa hårnålar. Det finns många typer av accessoarer att använda i håret. Här hos oss på NK hittar du fina håraccessoarer för dam – perfekt när du vill höja din valda look ett extra snäpp.

1 produkter

Smycka håret med fina håraccessoarer

Är du en av de som ofta vill få undan luggen ur ansiktet eller tycker om att kunna variera din frisyr med enkla medel? Då vet du precis hur essentiellt det är med bra hårsnoddar, hårklämmor, hårnålar och andra håraccessoarer, som håller ditt hårsvall på plats.

Men håraccessoarer för dam är inte bara rent praktiska. De kan också vara mycket dekorativa och på så vis liva upp din vardagsoutfit på nolltid. För att inte tala om hur ett vackert hårspänne i guld eller silver kan lyfta hela din look, när det vankas fest eller andra uppklädda tillställningar.

Köp håraccessoarer online hos NK

Söker du scrunchies i silke, som är skonsamma mot ditt hår? Eller dekorativa hårnålar att piffa upp vardagsfrisyren med? Oavsett vad du söker och oavsett om du föredrar hästsvans, flätor eller avancerade uppsättningar, så finns det en håraccessoar som passar just dig.

Upptäck vårt sortiment av håraccessoarer för dam här på NK och köp din favorit i dag.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet