Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hattar & Mössor Dam

På NK hittar du ett handplockat sortiment av moderiktiga hattar och mössor för dam. Lyft din look med en klassisk stickad mössa eller en chic basker för dam. Huvudbonader av exklusiva märken och snygg design hittar du alltid hos oss.

38 produkter

 

Moderiktiga mössor och hattar för dam.

Accessoarer att pryda huvudet med för kvinnor har varit på modet i många decennier – på catwalken såväl som i vardagen. Inte enbart för att de värmer oss om vintern eller skyddar oss från stekande sol, utan för att de är accessoarer som förstärker vår stil och personlighet. Från den svarta hatten för dam, till den sportiga kepsen och ribbstickade mössan för dam – det finns en huvudbonad för varje kvinna, säsong och tillfälle. 

Mössor för dam i olika design.

Vare sig du använder den för värmens skull, som en accessoar för att stärka din personliga look eller för att rädda en dålig hårdag, så är dammössan en viktig del av din basgarderob. Har du åtminstone en tjock och en tunn mössa för dam hemma, så klarar du dig under årets skiftande säsonger. 

I vårt utbud hittar du alltid trendiga mössor för dam i olika design, färger och material. En svart mössa för dam är enkel att styla och matcha oavsett stil. Men en beanie i exempelvis någon av de klassiska höstfärgerna senapsgul, burgundy eller rostorange, är också ett säkert val då de tenderar att vara evigt populära. 

Beanies – vad är det för något?

En beanie är en typ av mössa som aldrig blir omodern. Du har garanterat sett och burit den även om du inte känner till termen. De kommer i tunna varianter av tyg, såväl som i härligt tjocka modeller för vintern. Beanies kan också vara ribbstickade, mönsterstickade eller vackert kabelstickade, i exempelvis ull. Ibland har de en så kallad “pom-pom” upptill. Bär den som den är eller med den klassiskt uppvikta kanten – beroende på vad du trivs bäst med.

Hos oss på NK hittar du alltid välkända varumärken och alla möjliga färger på en beanie-mössa för dam. 

Hattar för dam i olika design.

Damhatten är en accessoar som alltid är på modet. Från den eleganta och mycket kvinnliga 20-talshatten, tuffa militärkepsen, baskern i kashmir och den klassiska fedoran av filt – till den mycket trendiga bucket-hatten som gjort comeback på modescenen. Hattar livar upp din outfit och är en accessoar som verkligen förstärker din stil. Hattar för dam från exklusiva designers och varumärken hittar du alltid hos oss på NK.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet