Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dubbla Poäng 24 mars–2 april. Läs mer och bli Nyckelmedlem här.

Plånbok Dam

Är du ute efter en snygg, ny plånbok eller korthållare för dam? I vårt sortiment har vi samlat flera fina modeller av hög kvalitet, från exklusiva märken. Hos oss hittar du även flera charmiga och exklusiva nyckelringar.

Plånböcker

6 produkter

 

Välj en plånbok för dam som passar din stil

Plånboken är en praktisk modeaccessoar som många ser som absolut nödvändig i vardagen. Det är i plånboken du förvarar dina pengar, kredit- och medlemskort, kvitton och kanske även foton på dina nära och kära. Plånböcker för dam finns i många olika modeller och format. Från de mest klassiska i svart eller brunt läder eller textil, till modeller med dekorativa detaljer.

En liten plånbok för dam passar dig som oftast bär plånboken i din handväska eller jackficka. Vill du däremot få plats med mobilen och kanske även ett läppstift, blir en plånbok för dam av större modell perfekt för dig. En sådan kan du dessutom använda som kuvertväska, vid mer festliga tillfällen.

Snygga korthållare för dam

I dag, när vårt samhälle blir allt mer digitaliserat, är det kanske inte främst sedlar och mynt du behöver förvaring till – då kan istället en snygg korthållare i läder eller textil passa dig bättre. Välj en exklusiv modell som matchar din större plånbok eller varför inte din favoritväska?

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Storlekar för accessoarer

Logga in