Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Solglasögon Dam

Solglasögon är en klassisk, praktisk och evigt trendig accessoar. Här i vårt handplockade sortiment på NK, finner du en stor variation bland märken och design på solglasögon för dam. Pilotmodell, retro, cateye eller sportigt – vilka bågar blir dina nya favoriter?

55 produkter

Solglasögon för dam i en design som passar dig

Snygga solglasögon för dam är långt mer än bara ett skydd för känsliga ögon. De är klassiska accessoarer som bidrar med både personlighet, stil och attityd – i många olika situationer. Därför finns det ofta rum för mer än ett par solglasögon i din garderob.

Kanske är du löparen som behöver snygga och bekväma sportglasögon med polariserat glas? Eller söker du kanske nya, stilsäkra bågar att bära på stranden i sommar? Älskar du de omåttligt populära pilotglasögonen – och bär dem till precis allt? Oavsett vad du söker för modell och design på solglasögon för dam, kan du vara säker på att du hittar det här på NK.

Välj rätt form på solglasögon för dam

Tycker du att det är svårt att hitta rätt form på solglasögon? Valet av modell är givetvis fritt, men så här kan du tänka utifrån din ansiktsform:

  • Runt ansikte – Skippa stora, runda solglasögon för dam. Satsa istället på fyrkantiga bågar, som exempelvis Wayfarers eller kantigare pilotmodeller.
  • Fyrkantigt ansikte – Ovala eller runda solglasögon är perfekta för att mjuka upp ditt ansikte. Titta även på cat eye-modeller och fjärilsformade bågar.
  • Ovalt ansikte – Grattis, du passar i de flesta modeller av solglasögon för dam.
  • Hjärtformat ansikte – Ovala, runda eller stora solglasögon av cat eye-modell passar generellt dig.
  • Avlångt och smalt ansikte – Stora, oversized solglasögon balanserar upp ditt ansikte. Oftast passar du också extra bra i stora pilotbågar.

Köp solglasögon från exklusiva märken här på NK

Uppskattar du trendsäkra solglasögon och designermärken av hög kvalitet? Upptäck vårt exklusiva sortiment av solglasögon för dam. Chimi, Gucci och Pit Viper är bara några av våra populära märken.