Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Diesel

38 produkter

Grundat av Renzo Rosso år 1978 har Diesel utvecklats från denimpionjär till ett mångsidigt livsstilsföretag. Här har vi samlat ett stort utbud av Diesel-jeans för herr, men också tröjor och accessoarer som ger dig en tuff och urban look.

Diesel – tuffa klädkollektioner med denim i fokus

Diesel är ett ikoniskt varumärke som föddes ur den italienska modescenen år 1978. Med kreativitet, innovation och individualism som ledord har Diesel blivit något av en global modefavorit för både män och kvinnor som uppskattar en tuffare klädstil. Sortimentet innehåller allt från unika jeans med distinkta tvättar och passformer till tuffa läderjackor, grafiska T-shirts och unika accessoarer. I kombination med varandra skapar plaggen en mångfacetterad stil med inslag av såväl streetwear som denim och rock. Varumärket använder sig även av material som konstskinn, äkta läder, canvas och nylon som i sin tur adderar till den urbana looken.

Köp Diesel-jeans, tröjor och accessoarer för herr

Hos oss på NK finner du ett stort urval herrkläder från Diesel. Jeansen är kända för sin höga kvalitet och innovativa design, och erbjuds i en rad olika passformer och unika tvättar. Detta gör dem till en oumbärlig del av varje mans garderob. Välj bland allt från smala och stretchiga jeans för herr till raka modeller i mer robust kvalitet. För en avslappnad och tuff vardagsstil kan du enkelt kombinera ett par slitna slim fit-jeans från Diesel med en skinnjacka, grafisk T-shirt och robusta boots. Med accessoarer som exempelvis ett Diesel-bälte och några skinnarmband sätter du pricken över i:et på din outfit. Ta en närmare titt i vårt stora utbud från Diesel och hitta dina favoriter redan idag. Du kan enkelt genomföra ditt köp online eller i våra varuhus.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet