Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Estée Lauder

Estée Lauder

Idag är Estée Lauder världsledande inom skönhet med produkter som säljs i fler än 150 länder och älskas av miljontals kvinnor över hela världen. Upptäck bland annat ikoniska Advanced Night Repair Serum, Estée Lauders nummer #1 serum, med 7 serum i 1. Det både återfuktar och stärker huden samt minskar synliga ålderstecken. Passar alla åldrar och hudtyper.

551 produkter

Estée Lauder - Ikoniska skönhetsprodukter på NK

En pionjär inom skönhetsbranschen

Estée Lauder är ett av de mest välkända och respekterade skönhetsvarumärkena i världen. Grundat 1946 av Estée Lauder själv, har varumärket varit en pionjär inom skönhetsbranschen i över 75 år. På NK är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av Estée Lauders ikoniska produkter, från innovativa hudvårdsprodukter till trendiga makeup-kollektioner.

Banbrytande hudvård

Estée Lauder är kända för sina banbrytande hudvårdsprodukter som kombinerar avancerad forskning med lyxiga ingredienser. Deras prisbelönta serum, krämer och behandlingar är utformade för att ge synliga resultat och förbättra hudens utseende och hälsa. Oavsett om du letar efter en effektiv anti-aging-lösning eller en fuktgivande dagkräm, har Estée Lauder något för alla hudtyper och behov.

Ikoniska makeup-produkter

Förutom hudvård är Estée Lauder också kända för sina ikoniska makeup-produkter. Deras foundation, mascara och läppstift är älskade av kvinnor över hela världen för sin höga kvalitet, långvariga hållbarhet och vackra finish. Estée Lauders makeup-kollektioner följer alltid de senaste trenderna och erbjuder en mängd olika nyanser och texturer för att passa alla stilar och tillfällen.

Exklusivt på NK

På NK är vi glada över att kunna erbjuda våra kunder ett exklusivt urval av Estée Lauders bästa produkter. Oavsett om du handlar online eller besöker vårt varuhus, kan du upptäcka och prova Estée Lauders senaste lanseringar och klassiker. Våra kunniga skönhetsexperter är alltid redo att hjälpa dig att hitta de perfekta produkterna för dina individuella behov och önskemål.

En tidlös symbol för elegans

Estée Lauder är mer än bara ett skönhetsvarumärke - det är en tidlös symbol för elegans, sofistikering och kvinnlig styrka. Genom att välja Estée Lauder-produkter från NK, blir du en del av en global gemenskap av kvinnor som värdesätter kvalitet, innovation och självuttryck. Låt Estée Lauder vara din guide på resan mot en vackrare, mer självsäker version av dig själv.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet