Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fjällräven

Fjällräven jackor

Fjällräven är det svenska varumärket, vars snygga och hållbara friluftsmode blivit känt världen över. Med klassiker som Kånken, Viddabyxan och Grönlandsjackan, fortsätter Fjällräven att vara ett av vår tids trendigaste märken i sin klass. Upptäck NK:s samlade favoriter från Fjällräven.

13 produkter

Hållbart och funktionellt mode från Fjällräven

Svenska Fjällräven föddes i en källare utanför Örnsköldsvik på 1950-talet. Än i dag lever grundaren Åke Nordins filosofi kvar i företaget – det ska vara lätt för människan att njuta av och röra sig i naturen. Sedan starten har Fjällräven kommit att bli synonymt med stilren design, genomtänkt funktion och hållbara material av högsta kvalitet. Har du någon gång burit Fjällräven, så vet du nog vad vi menar.

Fjällräven är experter på att låta form och funktion samspela i perfekt balans. Inga onödiga detaljer eller utsmyckningar – bara klassisk skandinavisk och avskalad elegans. Från Fjällrävens jackor, byxor och skjortor, till accessoarer som Fjällrävens ryggsäckar, kepsar, mössor och bälten. I vårt utvalda sortiment hittar du produkter från Fjällräven till både herr och dam.

Fjällräven Kånken – ryggsäcken som tagit världen med storm

När grundaren Åke Nordin först startade Fjällräven, var det hans innovativa ryggsäcksram som blev startskottet till allt. Sedan dess har märket utvecklat en rad olika produktlinjer inom friluftsliv och mode – men en av deras största och mest älskade klassiker är och förblir ryggsäcken Kånken.

Denna användbara – och anmärkningsvärt slitstarka – ryggsäck är definitionen av minimalistisk funktionalitet. Den är ett exempel på att man varken behöver vara högljudd, stor eller extravagant för att vara en vinnare. På utflykter och äventyr i naturen, för skolbarnen, dagsresenären och den modemedvetna fashionistan – alla älskar Kånken.

Innovativa material – nyckeln bakom Fjällrävens framgång

Fjällräven är känt för sitt klassiskt skandinaviska formspråk. Men det är märkets nytänkande som tveklöst varit den största nyckeln bakom framgången. Med en tydlig betoning på funktion och hållbarhet – oavsett om det gäller Fjällräven-kläder eller -accessoarer – ligger de ständigt i framkant när det kommer till innovativa lösningar och material.

Fjällrävens genuina kärlek och passion för naturen finns i varje detalj. Från de slitstarka materialen, till det stora fokuset på företagets miljö- och klimatpåverkan. Med material som G-1000, Eco-shell och etiskt producerad dun, får du i dina Fjällräven-plagg och -produkter mode som håller en livstid – samtidigt som du gör miljön en tjänst.

  • Kategori

  • Kön

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar

Logga in