Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Ganni
Ganni varumärkesbild

Ganni

Ganni är den danska märket som kommit att ta modevärlden med storm. Djärvt, elegant och lättsamt, skapar Ganni kläder för den moderna och stilmedvetna kvinnan som vågar gå sin egen väg i livet. Upptäck Ganni hos oss på NK.

 

116 produkter

Ganni – lekfull high fashion för den moderna kvinnan

När Ganni grundades i Danmark, under år 2000, var det med visionen om att stärka kvinnors självförtroende genom att skapa användbara garderobsklassiker. Men istället för att hänge sig åt det traditionella skandinaviska modet, vars estetik tenderar att vara minimalistisk, har Ganni valt att gå en egen väg. Inspiration har man hämtat ur Köpenhamns lättsamma kultur, där kvinnor är kända för att vara självständiga och färgstarka.

Ledorden “ha kul med din stil” är något som genomsyrar Gannis kläder för dam. Stilen är klassisk men lekfull, elegant men ansträngningslös. Full av livfulla kontraster och stark personlighet. Och huvuddesigner Ditte Reffstrup räds inte att plocka in klara färger och iögonfallande mönster i sina kreationer. En normbrytande trendsetter helt enkelt.

Vem är Ganni?

Har du hört talar om Ganni? Du vet, hon tjejen, som med smittande entusiasm cyklar dit hon ska, skrattar lite för högt och äter det hon känner för. Som säger det hon tycker, tar plats utan att säga förlåt och inte räds att bryta regler. Ganni är tjejen som bär omlottklänning med chunky boots och älskar sin knallgula cardigan. Hon lever livet fullt ut – och vågar vara annorlunda.

Känner du Ganni? Eller kan det vara så att du är en Ganni? Eller vill vara hon? Vi tror att alla kvinnor har en Ganni i sig. Bortglömd ibland, andra gånger precis under ytan – och ibland i färgsprakande blom. Förstärk din inre Ganni med en asymmetrisk Ganni-kappa eller volangblus. Är din inre Ganni lite blyg och behöver hjälp att hitta ut? Varför inte starta med Ganni-jeans och en cool Ganni-t-shirt?

Ganni tar ansvar för miljön

Ganni strävar inte endast efter att stärka kvinnor med hjälp av mode. De är också ett företag som säger sig vilja förändra modebranschen, genom att förespråka miljömedvetenhet och socialt ansvar. Genom att bland annat skapa högkvalitativa kläder, som håller säsong efter säsong, vill Ganni bidra till att göra modevärlden lite mer hållbar.

Filter