Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Ganni
Ganni varumärkesbild

Ganni

Ganni är den danska märket som kommit att ta modevärlden med storm. Djärvt, elegant och lättsamt, skapar Ganni kläder för den moderna och stilmedvetna kvinnan som vågar gå sin egen väg i livet. Upptäck Ganni hos oss på NK.

 

87 produkter

Upptäck det danska modehuset på NK

På NK är vi stolta över att kunna erbjuda det hyllade danska varumärket Ganni. Sedan starten 2000 har Ganni skapat moderiktiga plagg med en unik kombination av feminina silhuetter, oväntade detaljer och lekfulla mönster. Varumärkets karaktäristiska estetik har gjort det till en favorit bland modemedvetna kvinnor världen över.

Tidlös design möter samtida uttryck

Gannis kollektioner präglas av en skandinavisk enkelhet som möter en modern och trendsättande approach. Varje plagg är noggrant designat med fokus på kvalitet, passform och detaljer. Från de ikoniska volangklänningarna till de färgglada stickade tröjorna - Ganni lyckas alltid skapa plagg som känns både tidlösa och samtida på samma gång.

Hållbarhet i fokus

För Ganni är hållbarhet en central del av varumärkets filosofi. Genom noga utvalda material och ansvarsfull produktion strävar de efter att minimera sin miljöpåverkan. En stor del av kollektionerna består av ekologiska, återvunna eller innovativa material som till exempel ekologisk bomull och återvunnen polyester. Som kund på NK kan du känna dig trygg med att ett köp från Ganni är ett val för både stil och omtanke om vår planet.

Styling tips från NK

Gannis plagg är älskade för sin mångsidighet och förmåga att lätt mixas och matchas. Varumärkets lekfulla mönster och färger gör sig bäst till enkla basplagga i neutrala toner. Matcha till exempel en färgstark Ganni-blus med ett par välskräddade kostymbyxor och sneakers för en avslappnad men ändå put-together look. Eller varför inte addera en stickad Ganni-tröja till en flowy kjol och stövlar för en chic höstoutfit? Oavsett hur du stylar dina Ganni-favoriter kommer du garanterat att känna dig både elegant och bekväm.

Utforska vårt utvalda sortiment av Ganni på NK.se eller besök vårt varuhus för att se kollektionerna i verkligheten. Våra kunniga personal hjälper dig gärna att hitta dina nya Ganni-favoriter.

Filter