Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
GANT

Gant

GANT är pionjärer inom amerikanskinfluerade sportkläder med en stilfull, europeisk touch. Under åren har varumärket expanderat och utvecklats globalt med en skräddad skjorttillverkning i fokus. Upptäck innovation och kvalitet från GANT. 

73 produkter

På NK strävar vi efter att erbjuda ett brett och noga utvalt sortiment som inte bara speglar dagens trender utan även står för tidlös elegans och hög kvalitet. Det är därför vi med stolthet presenterar GANT, ett varumärke som har varit en bastion av klassisk amerikansk stil sedan 1949. GANT:s kläder kombinerar det avslappnade med det sofistikerade, vilket gör dem till ett perfekt val för den medvetna individen.

GANT barnkläder

För de yngre mode-entusiasterna erbjuder GANT en exklusiv kollektion av barnkläder som speglar samma höga standard och känsla för stil som varumärkets övriga sortiment. GANT barnkläder är det perfekta valet för föräldrar som vill klä sina barn i bekväma, hållbara och stilfulla plagg.

GANT skor

GANT är ett varumärke känt för sin tidlösa design och sitt fokus på detaljer, vilket gör deras skor till ett utmärkt val för den medvetna individen. Oavsett om du söker efter en sko för arbetsdagen, en avslappnad helg eller en speciell tillställning, har GANT ett brett utbud som möter dina behov. På NK erbjuder vi en samling av GANT skor som kombinerar funktionalitet med en sofistikerad estetik, vilket gör dem till det perfekta valet för dagens dynamiska livsstil.

Köp GANT skor på NK

På NK får du inte bara tillgång till ett exklusivt utbud av högkvalitativa skor. Vi ger dig även en shoppingupplevelse som är utformad för att vara så bekväm och angenäm som möjligt. Med möjligheten att handla både online och i våra varuhus, strävar vi efter att göra ditt köp så smidigt och tillfredsställande som möjligt.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet