Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Köksförvaring

Sliter du ditt hår över ditt oorganiserade kök? Eller känner du att det saknas funktionell förvaring, som gör det enklare att hitta i köksskåp och skafferi? Här har vi på NK samlat vårt utvalda sortiment av snygg och stilren köksförvaring.

5 produkter

Ordning & reda med snygg köksförvaring

Redskap som ligger huller om buller, kylskåp som liknar scener ur tredje världskriget och matvaror som handlas dubbelt av eller blir otjänliga, för att du inte sett dem i skafferiet? Oreda i köket kan verkligen skapa irritation för många. Men det behöver inte vara på det viset – ibland är allt du behöver bättre köksförvaring.

Bra förvaring hjälper dig att minska känslan av kaos i ditt kök. Förvaring för kökslådor ger dina bestick och köksredskap utsedda platser. Köksförvaring som burkar, hjälper dig att hålla ordning i kylskåp och skafferi – och gör det lättare att snabbt få en överblick. Det finns många sätt att skapa bättre möjligheter till smart förvaring i ditt kök.

Inred personligt med köksförvaring från NK

Älskar du idén med bra köksförvaring – men är mindre förtjust i tanken på att inreda med sådant som kan dra ner känslan av stil i ditt kök? För oss på NK är snygg design en viktig aspekt som vi alltid har i åtanke. Till och med när det handlar om köksförvaring. I vårt utvalda sortiment hittar du därför inte bara lösningar, utan snygga inredningsdetaljer som samtidigt agerar köksförvaring.

En fin plåtburk kan fyllas med kaffefilter och agera förvaring, samtidigt som den blir en trevlig inredningsdetalj på din köksbänk. Vackra burkar i glas kan fyllas med pasta och samtidig agera dekoration på en öppen hylla. Möjligheterna är många när förvaringen i köket är smart. Upptäck de lösningar vi har att erbjuda, här i sortimentet av köksförvaring på NK.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet