Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Köksmaskiner & Vitvaror

Våffeljärn, kaffebryggare, brödrost och mixer – det finns många olika köksmaskiner som gör livet smidigare. Vare sig du fixar frukost till barnen, ska bjuda på finmiddag eller står inför julbaket. Upptäck vårt utvalda sortiment av köksmaskiner och vitvaror, här på NK.

Köksmaskiner & Vitvaror

166 produkter

Köksmaskiner & vitvaror för alla behov

Kaffebryggarens trygga puttrande medan du stressar runt på måndagsmorgonen. Elvispen som snabbt fixar grädden till midsommartårtan. Köksassistenten som knådar på lussekattsdegen, medan du städar inför släktens ankomst. Slowcookern som låter dig ordna en gastronomisk upplevelse, utan att du står fastkedjad vid spisen – och istället kan ägna tid åt barnen.

Nog är de räddare i nöden alltid, de köksmaskiner och vitvaror vi har i våra kök. Vardagshjältar, som hjälper oss att spara både tid och kraft på daglig basis. I en vardag som för många ofta är hektisk, kan de där extra minuterna betyda mycket – vare sig du är mästerkocken, småbarnsföräldern eller studenten som hellre gör annat än att dona i köket.

Smakfullt & funktionellt – med snygga köksmaskiner

Söker du en snygg kaffepress som matchar med de mässingsdetaljer du har inrett med i ditt kök? Eller kanske en dekorativ kolsyremaskin, så att du kan få bubbelvatten närhelst du önskar? En fin brödrost eller vattenkokare är den perfekta presenten till barnet som just flyttat hemifrån, precis som en lyxig espressomaskin blir en uppskattad gåva till kaffeälskaren.

Vi anser att den bästa köksmaskinen, är den vars design är både funktionell och tilltalande. Sorten som gör sitt jobb – och som du gärna låter stå framme som en fin inredningsdetalj på din köksbänk. Hos oss på NK hittar du därför köksmaskiner och vitvaror, utvalda för sin utsökta balans mellan funktion och design.

Köp köksmaskiner & vitvaror online hos NK

När du ska köpa nya vitvaror vill du givetvis kunna lita på att de fungerar som utlovat. För att du ska känna dig trygg med ditt köp, är vi på NK alltid noga med att välja ut de köksapparater vi erbjuder med omsorg. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av snygga köksmaskiner av högsta kvalitet, från flera populära och exklusiva varumärken.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

Logga in