Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Köksredskap & Köksutrustning

Med rätt köksutrustning blir matlagningen lekande lätt. Oavsett om du behöver hacka, skala, mosa eller riva, så har vi på NK köksredskapen du behöver. Upptäck vårt utvalda sortiment av köksredskap och hushållsprodukter, från flera av våra mest populära märken.

Köksredskap

142 produkter

Köksredskap – verktygen som hjälper dig att lyckas i köket

Köket och maten anses i många kulturer vara en av de starkaste sociala knutpunkterna. Kanske är det inte så konstigt, med tanke på att det är där vi ofta samlas med familj och vänner. På måndagskvällen, till helgfrukosten, kring julbaket och alla de kalas då vi firar våra födelsedagar. Men inget kök är komplett utan smarta köksredskap, som underlättar när du ska skapa dina kulinariska mästerverk.

Med ballongvispen slår du ihop din hemgjorda majonnäs, durkslaget gör att du slipper tappa all pasta i diskhon när du häller av den och kökstermometern ser till att rostbiffen blir precis lagom rosa. Hos oss på NK hittar du allt från den klassiska mandolinen och osthyveln, till slevar, saxar och alla andra slags köksprodukter du kan tänka dig. Uppdatera ditt kök – eller varför inte ge bort ett fint köksredskap-set i present?

Låt din köksutrustning synas

Att köksredskap är fantastiska hjälpredor när det vankas matlagning eller bak, det vet vi. Men har du tänkt på att de faktiskt kan tillföra något även som dekorativa inredningsdetaljer? Istället för att gömma dem i kökslådorna, kan du låta dem stå framme på en öppen hylla eller som ett stilleben på din köksö. Eller varför inte hänga upp dem på väggen?

Bland våra köksprodukter på NK hittar du en stor variation av redskap, i såväl klassisk som modern design. Hitta en fin mortel att ställa på hyllan, en snygg skärbräda eller varför inte några fina slevar och stekspadar, som du hänger upp över köksbänken?

Köp snygga köksredskap online på NK

På NK har vi handplockat ett stort sortiment av snygga köksprodukter som passar alla behov. Välj bland våra många varumärken och köksutrustning i olika design och material. Kanske söker du köksredskap i trä eller en exklusiv kavel i marmor? Köp dina köksredskap online här på NK för hög kvalitet och snygg design.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet