Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bestick

Snygga bestick gör vilken måltid som helst till en trevligare upplevelse. Hos oss på NK kan du köpa allt från skaldjursbestick, ätpinnar och ostknivar, till klassiska bestick-set i flera kulörer. Klassisk eller modern design – vad väljer du på dina bestick?

Bestick

60 produkter

Bestick – redskapen som lyfter din måltidsupplevelse

Funktionella bestick är essentiellt för en fungerande vardag. Vare sig det handlar om de typiska bordsbesticken, som gafflar, knivar och skedar – eller olika typer av serveringsbestick. Nog är det så att våra liv utan bestick hade varit betydligt krångligare. För att inte tala om, i många fall, kladdigare. Men, faktum är att bestick inte enbart underlättar i vår vardag – de påverkar faktiskt hela din matupplevelse.

Från det rent visuella intryck besticken gör vid en dukning, till känslan när du håller dem i handen. Hur skulle du uppleva det om Michelin-restaurangen använde plastbestick? Eller bestick som kändes tråkiga och obekväma att äta ur? Frågar du oss, ska du dock inte behöva gå på en dyr restaurang för att få njuta av trevliga dukningar, härliga matupplevelser och fina bestick. Gör det till din vardag – med snygga bestick från NK.

Snygga bestick för alla slags måltider

Blir det festmiddag med goda vänner till helgen med skaldjur och bubbel? Kanske till och med en ostbricka till dessert? Varför inte lyxa till det lite extra med snygga skaldjursknivar, eller ett exklusivt set med ostbestick? Ett 16-delars set med svarta bestick eller i vacker mässing, ger dukningen en extra lyxig touch.

Kanske behöver du nya grillbestick lagom till sommarens grillade måltider? Eller fina ätpinnar i rostfritt stål, eftersom du och familjen älskar det asiatiska köket? Oavsett vad du behöver, hittar du ett variationsrikt sortiment av snygga bestick hos oss, lämpliga för alla slags måltider. Köp några enstaka bestick att komplettera med – eller välj något av våra många, vackra bestickset.

Köp exklusiva bestick hos NK

Hör du till dem som verkligen uppskattar bestick av hög kvalitet? Där minsta detalj – från kulören, till formen och viktplaceringen – är minutiöst genomtänkt för att ge användaren en så behaglig upplevelse som möjligt? Det gör vi på NK också. Därför har vi noga valt ut de olika bestickserier vi erbjuder dig som kund.

Ge bort ett bestickset i bröllopsgåva, till barnet som flyttar hemifrån eller kanske uppdatera din egna besticklåda? Stilrena, klassiska och vackert böljande bestick, eller moderna former som bryter av – valet är ditt. Hitta och köp dina nya bestick hos oss på NK.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

Logga in