Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Koppar & muggar

Har din favoritmugg gått sönder? Eller söker du ett helt set fina koppar som matchar din servis? Här har vi på NK samlat ett stort utbud av fina koppar och muggar från flera populära märken. Hitta din favorit hos oss.

124 produkter

Det är något alldeles särskilt avslappnande med ljudet av kaffebryggaren på morgonen. Att stiga upp och känna doften från de mörkrostade bönorna spridas i köket, strax innan du får avnjuta den där första koppen för dagen. Andra kanske skulle säga att känslan av att få mysa ner sig i favoritfåtöljen, med en skön filt och bra bok – tillsammans med en stor mugg fylld till bredden med varmt te – är ännu mer angenäm.

Men det spelar egentligen ingen roll om du föredrar kaffets bitterhet, ett fruktigt te eller varm choklad med grädde på toppen. Alla dessa varma drycker har nämligen en gemensam nämnare, de dricks ur koppar och muggar. Upptäck vårt utvalda sortiment av koppar och muggar på NK.

Precis som våra preferenser är olika när det kommer till dryck, har vi olika smak när det gäller design. Kanske gillar du att dricka din espresso ur moderna, små glaskoppar eller ditt te ur tjockbottnade glasmuggar utan öron? Eller älskar du ett designspråk som känns organiskt och levande, med mindre perfekt finish och mycket mer textur?

Hos oss på NK kan du köpa allt från modern design, till muggar och koppar ur våra mest klassiska porslinsserier. Här finner du mönstrat och enfärgat, släta ytor eller texturerade, med öron eller utan – och koppar i många olika storlekar att välja på. Vad passar dig?

På NK har vi omsorgsfullt valt ut ett brett sortiment av koppar och muggar, för alla smaker och behov. Botanisera bland porslinsserier som kommit att bli svenskarnas storfavoriter – eller ta en titt på de exklusiva koppar vi erbjuder från våra globala lyxmärken. Köp nya koppar och muggar hos oss på NK – en, två eller varför inte ett helt set?

Filter

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet