Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Servetter

Att duka bordet med fina servetter kan göra mycket för en middag, oavsett om du står värd för en elegant middagsbjudning eller bjuder in till barnkalas. Här på NK finner du servetterna som förvandlar ditt middagsbord till det lilla extra.

Servetter & Tillbehör

1 produkter

Köp servetter för alla tillfällen hos NK

Både när du bjuder hem gäster och dukar bordet till familjen en tisdag, är servetten en detalj som inte bör förringas. En dukning med servetter signalerar elegans och stil och får bordet att se mer omsorgsfullt ut. Ska du bjuda hem goda vänner på en fin middag kan linne- eller tygservetter vara snyggt, då de med sitt styva material ger en lyxig restaurangkänsla.

En stressig vardag kanske däremot pappersservetter lämpar sig bättre än tyg- och linneservetter som tvättas efter varje användning. Pappersservetter kan smidigt nog slängas och passar därför även bra att ta med ut på en picknick, eller packa ner i barnens ryggsäck vid utflykt. Vid barnkalas är det ofta kul för de små gästerna att bordet är dukat med servetter med tryck. Varför inte låta barnet välja sitt favoritmotiv själv eller köpa servetter enligt kalasets tema?

Duka med servetter & servettringar för extra elegans

Bjuder du hem till en fin middag och vill duka bordet lite extra speciellt hittar du hos oss på NK även servettringar. Servettringen är en både praktisk och dekorativ detalj som gör att servetten håller sig fin och slät vid varje plats. Duka ditt bord med rejäla linneservetter med servettringar för en dukning dina gäster kommer att minnas.

Servetten kan se ut en som en obetydlig detalj, men med rätt servett kommer dina gäster inte kunna undgå att se den tid och kärlek du har lagt ner på din dukning. Och är inte tid och kärlek det bästa receptet på goda förutsättningar för en trevlig middag med många skratt?

  • Kategori

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper