Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sällskapsspel

Samla vänner och familj runt bordet, för en helkväll fylld av sällskapsspel och skratt. Söker du ett mysigt familjespel – eller kanske ett sällskapsspel för vuxna? Här på NK finner du flera av våra mest älskade klassiker, såväl som spännande nyheter.

Sällskapsspel

0 produkter

Nedkopplad kvalitetstid med sällskapsspel från NK

I dagens uppkopplade och hektiska samhälle kan det ibland kännas svårt att få till riktigt kvalitativt umgänge med familj och vänner. Ändå är mötet mellan människor bland det viktigaste som finns i våra liv, för att känna verklig samhörighet och genuin glädje. Därför älskar vi på NK aktiviteter som sällskapsspel – där vi verkligen får en chans att umgås med våra nära och kära, utan telefoner och skärmar.

Sällskapsspel är ett utmärkt sätt att umgås på, eftersom det bjuder in till avslappnad och fokuserad närvaro i nuet. Dessutom är det en perfekt aktivitet vid dåligt väder eller som isbrytare i alla tänkbara sociala sammanhang. Samla familjen, dina vänner, kollegor eller nya bekantskaper runt ett riktigt roligt sällskapsspel. Vem vet, kanske lär ni känna varandra på helt nya sätt?

Sällskapsspel för alla smaker & åldrar

Hos oss på NK kan du köpa roliga spel som passar det vuxna sällskapet, såväl som familjens yngsta medlemmar. Både vad gäller svårighetsgrad, antal spelare och speltyp. Kanske söker du ett klassiskt brädspel eller kortspel, som passar både stora och små? Eller ett memory till barnen, som kan spelas även på bilresan? Hör du kanske till dem som älskar spännande strategispel, som håller dig och ditt sällskap upptagna en hel fredagskväll? Upptäck och botanisera bland sällskapsspelen i vårt sortiment på NK, kanske hittar du ett nytt favoritspel.

  logga in med lösenord

  LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
  Läs mer om medlemskapet