Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Handskar & Vantar Herr

Håll händerna varma med moderiktiga och snygga handskar för herr. Oavsett om du söker varma vantar för herr eller klassiska herrhandskar i skinn, finner du det här hos oss på NK. Välj bland flera olika modeller, färger och kvalitativa märken.

1 produkter

Vantar och handskar för herr

Det finns vissa accessoarer som är ett måste i herrgarderoben – särskilt i ett nordiskt klimat. Vantar och handskar för herr är sådana accessoarer. Vare sig du föredrar ett par varmfodrade fingervantar för herr eller fodrade skinnhandskar för herr, så håller de dina händer varma under krispiga höstmorgnar, såväl som iskalla midvinterkvällar. 

Hos oss på NK kan du köpa klassiska och moderna handskar för herr, i flera olika stilar och färger. Vad söker du? En elegant läderhandske för herr som passar till vardags, lika bra som till uppklädda tillfällen? Eller vinterhandskar inför skidresan, sydda i softshell-material, som håller dig torr och varm även under en dag i backen? Oavsett vilket hittar du det här i vår onlinebutik.

Trendsäker och elegant i skinnhandskar för herr

Vill du satsa på varma handskar för herr som är lika funktionella och hållbara, som de är tidlöst eleganta? Köp då ett par snygga skinnhandskar. Handskar i skinn har länge varit det mest populära valet för män. De är sköna, håller hög kvalitet och har en god förmåga att anpassa sig till de temperaturväxlingar vårt nordiska klimat bjuder på. 

Skinnvantar för herr finns i många olika modeller, skinnmaterial och färger som påverkar stilkänslan. Kanske gillar du handskar för herr i len, espressofärgad mocka? Eller trendsäkra läderhandskar i svart eller cognac? Para ihop dem med en klassisk skepparkavaj eller ullrock för en stilig och elegant look. Är du ute efter en coolare look? Matcha din skinnjacka med ett par tuffa skinnhandskar för herr i förarmodell. 

Ta hand om dina herrhandskar i skinn

Hög hållbarhet är en av de stora fördelarna med skinnhandskar för herr av hög kvalitet. Dessutom slits de snyggt. För att verkligen ge dina läderhandskar så långt liv som möjligt, kan du med fördel smörja in dem regelbundet med läderbalsam. Skinnhandskarna får då tillbaka sin vackra lyster, samtidigt som lädret hålls mjukt och smidigt. 

Torka heller aldrig dina herrhandskar i skinn på elementet. Lägg dem istället att torka på en platt och torr yta, för att bevara skinnets egenskaper så bra som möjligt.