Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hattar & Mössor Herr

Behöver du en ny vintermössa? Eller en snygg hatt som ger looken ett extra lyft? Upptäck vårt utbud av mössor och hattar för herr. Här på NK hittar du allt från trendiga herrmössor och herrhattar, till snygga kepsar för herr.

129 produkter

Mössor och hattar för herr från exklusiva märken

I ett klimat där årstiderna ofta bjuder på växlande väder och temperaturer, hör hattar och mössor för herr hemma i alla mäns garderober. Från stickade vintermössor för herr, som ser till att du håller dig varm – till sportiga kepsar och sommarhattar för herr, som både sätter stilen och skärmar av solen. 

I vårt sortiment har vi samlat mössor och hattar för herr till dig som gillar att hålla dig varm med stil – eller helt enkelt bara gillar att bära huvudbonader. Botanisera bland färger, material och trendsäkra modeller från flera exklusiva märken, hos oss på NK.

Varma och sköna mössor för herr

En kylig vintermorgon, den sista lilla detaljen som lyfter din outfit, eller när du har en riktigt dålig hårdag. Mössor för herr är användbara och praktiska vid många olika tillfällen. Kanske är du personen som bär mössa året runt och har en hel uppsättning av tunna och tjocka herrmössor hemma. Eller så bär du främst mössa under kallare årstider, för att hålla värmen.

En tunn mössa för herr passar utmärkt under övergångsperioder, där temperaturerna ofta växlar. En tjockare, stickad mössa för herr värmer gott även under riktigt kalla dagar. Ett hett tips är att satsa på en klassisk beanie i en neutral färg som grå, svart eller beige, om du vill ha en mössa för herr som håller genom föränderliga trender och är enkel att matcha med din outfit. 

Trendsäkra hattar för herr

Hatten är en klassisk accessoar för män som varit på modet i många århundraden. Förr som en symbol för status eller ett visst yrke – i dag som ett modestatement och som ett sätt att uttrycka sin identitet. Men hattar för herr kan också vara praktiska. Kepsar, en solhatt eller stråhatt för herr kan till exempel skydda både dina ögon, din hud och din skalp mot stekande solstrålar.

Hattar för herr finns i många olika modeller och utföranden. Från den klassiska fedoran, till gubbkepsar, fiskehattar och baskrar. En fedora, gubbkeps eller basker för herr är ett utmärkt val för dig som gillar klassiska och stilfulla accessoarer. De är både trendiga och snygga. Dessutom är dessa herrhattar enkla att matcha med olika klädstilar och outfits, både till vardags och fest.

Välj rätt storlek på din herrhatt eller herrmössa

Tycker du att det är svårt att veta vilken storlek du ska välja på hattar och mössor för herr? Det är i själva verket enklare än du tror. Allt du behöver göra är att mäta omkretsen där huvudet är som bredast, ungefär i höjd med tinningarna. Huvudomfånget du får, avgör vilken storlek du bör välja på din nya herrhatt eller herrmössa.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet