Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Paraplyer

Regniga höstdagar, det sedvanliga midsommarregnet eller skuren som slår till när du minst anar. Det spelar ingen roll när dropparna faller från skyn – så länge du har ett paraply. Här på NK kan du köpa fina paraplyer i exklusiv design.

Paraplyer

8 produkter

Håll dig torr med snygga paraplyer 

Har du någonsin varit med om att bli överraskad av en regnskur – bara för att inse du inte har något paraply med dig? Det är kanske lätt att skratta åt i efterhand. Men nog finns det roligare saker än att komma till jobbet eller dejten helt genomblöt, efter en iskall dusch du inte planerat. 

Vädret kan du kanske inte påverka – men med ett bra paraply kan du göra det bästa av situationen. 

Varför inte köpa ett exklusivt paraply som både håller dig torr och matchar din personlighet? Ett klassiskt svart paraply funkar oavsett tillfälle, vare sig du är på en formell tillställning eller rör dig i vardagen. Ett rött eller gult däremot, livar upp vilken grådaskig dag som helst. Upptäck vårt sortiment av exklusiva paraplyer och välj din personliga favorit. 

Litet eller stort paraply

Paraplyer finns i flera olika modeller, storlekar och designer. Vissa föredrar ett klassiskt långt och enfärgat herrparaply. De är stiliga och tidlösa, ofta med detaljer av oljat trä. Andra är ofta på språng och föredrar hopfällbara paraplyer, som enkelt kan bäras i väskan. Kanske vill du ha ett extra stort paraply som rymmer två eller fler? Eller ett nätt i miniformat som får plats i jackfickan?

Stormsäkra paraplyer av hög kvalité

Om du precis som vi tycker att det är viktigt med hållbarhet och hög kvalité, då ska du investera i ett stormsäkert paraply. Stormsäkra paraplyer har utformats och testats för att klara av hårda vindar, regn och rusk – utan att gå sönder eller vändas ut och in. De är därför det perfekta alternativet för dig som vill vara redo för allt, lätta sommarregn såväl som stormiga höstdagar.

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Storlekar för accessoarer