Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dubbla Poäng 24 mars–2 april. Läs mer och bli Nyckelmedlem här.

Plånbok Herr

Är din gamla plånbok eller korthållare slut som artist? Här hos oss på NK kan du som söker en exklusiv plånbok för herr, enkelt köpa den online. Välj bland olika designer och storlekar, kvalitativa material och flera exklusiva märken.

Plånböcker

94 produkter

Unna dig en snygg plånbok för herr

En plånbok för herr är en klassisk och funktionell accessoar som de allra flesta män har behov av. Den hjälper dig att hålla reda på dina kontanter, såväl som bankkort och ID-handlingar. Men utseendet på en plånbok eller portmonnä för herr kan också visa vem du är. Den säger någonting om din personlighet och din stil, även om du kanske inte alltid tänker på det. 

Unna dig en snygg plånbok för herr du trivs med. En klassisk läder-plånbok för herr när du önskar en tidlös, stilren look – eller kanske en mönstrad kortplånbok för herr, när du vill vara mer avslappnad? Plånböcker för herr finns i många olika utföranden. Enkla och stilrena, såväl som tuffa, trendiga och prydda med dekorativa detaljer.

Plånbok för herr i skinn och andra material

Finns det något mer elegant än en klassisk plånbok för herr i skinn? Svart, espresso, cognac eller beige hör till de mest klassiska färgvalen. Tidlösa och enkla att matcha, oavsett om du är uppklädd eller går ärenden i vardagen. Men det finns även andra färgalternativ för dig som önskar en plånbok för herr i skinn. Kanske vill du sticka ut, med en herrplånbok i mörkrött eller blått läder? 

Korthållare, portmonnä eller plånbok för herr?

Är du personen som ofta bär på kontanter och föredrar en stor plånbok för herr, med myntfack och många kortfack? Eller trivs du bäst med endast betalkort i en enkel korthållare eller liten plånbok för herr? Oavsett vilka behov just du har, finns det gott om alternativ i vårt sortiment av plånböcker för herr. 

Korthållare för herr – i läder eller metall – är ett smidigt alternativ som enkelt får plats i fickan. De lämpar sig utmärkt både till vardags eller uppklädda tillfällen, när du vill slippa bära på en stor plånbok för herr. Föredrar du ett mer flexibelt material än metall, är en korthållare i läder för herr valet för dig. 

Är du i behov av extra utrymme, exempelvis när du ska resa utomlands? Kika då på en extra stor plånbok eller portmonnä för herr, där du får plats med både kontanter, mobil, kort och pass. Varför inte välja en som matchar väskan, för en extra genomtänkt look?

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Storlekar för accessoarer

Logga in