Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Ida Sjöstedt
Header

Ida Sjöstedt

Med en spännande mix av ready-to-wear och haute couture, har Ida Sjöstedt äntrat scenen som en av Sveriges största designers. Feminint, smakfullt kitschigt och exklusivt. Iögonfallande klänningar, smickrande silhuetter och skira textilier – upptäck NK:s utbud av kläder från Ida Sjöstedt.

 

Säljs endast i varuhuset

Hitta till Ida Sjöstedt i varuhuset

0 produkter

Exklusivt & feminint mode från Ida Sjöstedt

2001 lanserades det svenska varumärket Ida Sjöstedt. Under åren som gått sedan dess har hon tydligt visat modevärlden vad hon går för. Stockholm Fashion Week, ELLE Awards-nominationer, Paris Fashion Week och belönad med den prestigefyllda Guldknappen för årets bästa designer 2011 – Ida Sjöstedt är här för att stanna.

Hennes estetik är allt annat än skandinaviskt avskalad. Här möter du skira och detaljrika kreationer, sagolika pasteller, drömmig tyll och fantasifull design som fått många svenska kändisar att stråla på röda mattan. Ida Sjöstedts exklusiva plagg är sensuella och feminina – skapade för alla slags kvinnor som älskar att bära unika designerkläder, till överkomliga priser.

Klä dig för vardag eller fest i Ida Sjöstedt-kläder

Är du på jakt efter en överdel att bära på affärsmötet, festen eller finmiddag? Eller söker du en vacker klänning till sommarens bröllop och midsommarfester? Bland Ida Sjöstedts kreationer hittar du många fina alternativ när du vill känna dig extra fin.

Varför inte titta på en skir Ida Sjöstedt-topp i tyll eller mönstrad viskos, med tydligt markerad midja för en extra feminin silhuett? Eller en böljande maxikjol med 3D-blommor – en detalj som är mycket typisk för Ida Sjöstedts designer. Glöm heller inte att spana in de iögonfallande klänningar som är varumärkets stora signum.

Tidlös design – en hållbarhetsprincip hos Ida Sjöstedt

Att Ida Sjöstedt levererar både vackert och lyxigt dammode till fantastiska priser, det är bara en av de saker vi på NK älskar med detta varumärke. Vi gläds också över att få erbjuda våra kunder ett designermärke som förespråkar hållbarhet och socialt ansvar i flera led.

Timeless and sustainable design, är devisen man jobbar efter på Ida Sjöstedt. För som designern själv uttrycker det, är inga kläder hållbara såvida de inte är tilldragande och behagliga nog att bära ofta eller behålla riktigt, riktigt länge.

    Logga in