Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

JUICY COUTURE

Lyxiga mjukisdressar i velour, croppade t-shirts och loungekläder i kashmir. Juicy Couture är märket vars kläder setts pryda världskändisar, såväl som stilmedvetna kvinnor. Köp ditt nya Juicy Couture-set hos oss på NK.

Juicy Couture

 

 

44 produkter

Juicy Couture – lyxig loungewear från LA

När man tänker på Juicy Couture är färggranna mysdressar det första som kommer upp. Inte det minsta konstigt, med tanke på att det är lyxig loungewear i velour som blivit märkets stora framgång. Grundat 1994 i Los Angeles, blev Juicy Couture snabbt ett namn som var på allas läppar. Inte minst för att märket klätt både filmstjärnor och kända namn som Jennifer Lopez, Paris Hilton och Kim Kardashian.

Juicy Couture är ett glamouröst, lättsamt och lekfullt livsstilsmärke för kvinnor som älskar att leka med sin stil – även vid mer lediga situationer. Den sorglösa och självsäkra attityden som är så ikonisk för LA, genomsyrar Juicy Coutures produkter på ett omisskännligt vis. Från de kaxiga färgvalen och gnistrande utsmyckningarna – till snitten som kramar dina kvinnliga kurvor.

Gör stan i de senaste trendplaggen från Juicy Couture

Om det är någonting Juicy Couture förstått, så är det kvinnors förkärlek för bekväma kläder som inte gör avkall på vare sig design eller kvalitet. Här är märket som levererar sköna hoodies och mjukisbyxor, crop-tops och mjukisshorts – med stil. Oavsett om det stundar en spa-kväll med vännerna, en avslappnad långhelg hemmavid eller ärenden på stan, är lyxiga mysplagg från Juicy Couture den perfekta outfiten.

Kanske fastnar du för Juicy Coutures ikoniska tracksuits i velour? Botanisera bland spralliga färger som solgult, bubbelgumsrosa och himmelsblått – eller kanske en dämpad puderrosa eller vit modell? För dig som föredrar ull, jordnära toner och en mer sofistikerad look, vill vi också slå ett extra slag för Juicy Coutures exklusiva baskollektion i kashmir- och merino-mix.

Köp Juicy Couture på NK

Alla kvinnor behöver en skön och snygg mysdress att trivas i. Oavsett om du föredrar uppsluppna färger eller helst bär lättmatchade neutraler, kan du finna något bland våra utvalda Juicy Couture-kläder. På NK har vi valt ut ett exklusivt sortiment från Juicy Couture, som representerar märkets mest populära stilar och plagg – såväl som säsongens trendigaste färger och nyheter.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet