Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

JUICY COUTURE

Lyxiga mjukisdressar i velour, croppade t-shirts och loungekläder i kashmir. Juicy Couture är märket vars kläder setts pryda världskändisar, såväl som stilmedvetna kvinnor. Köp ditt nya Juicy Couture-set hos oss på NK.

Juicy Couture

 

 

35 produkter

Ikoniska plagg med lekfull attityd

På NK är vi stolta över att kunna erbjuda dig det bästa från Juicy Couture - ett varumärke som gjort sig känt för sina ikoniska velourset och lekfulla designs. Sedan starten 1997 har Juicy Couture skapat plagg som utstrålar en avslappnad glamour och en självsäker attityd.

En mix av bekvämlighet och stil

Juicy Couture kombinerar bekvämlighet med stil på ett unikt sätt. Deras signaturplagg, de mjuka veloursetten, har blivit en symbol för varumärket och älskas av modemedvetna kvinnor över hela världen. Setten finns i en mängd färger och modeller, allt från klassiska svarta till djärva nyanser som fångar blicken.

Mer än bara velourset

Men Juicy Couture är så mycket mer än bara velourset. I vårt sortiment hittar du även tröjor, klänningar, byxor och accessoarer som alla har varumärkets karakteristiska stil. Plaggen är ofta prydda med detaljer som strass, tryck och brodyr, vilket ger dem en extra touch av glamour.

Perfekt för många tillfällen

Oavsett om du letar efter något avslappnat till vardags eller vill skapa en iögonfallande look till fest, så har Juicy Couture något för dig. Varumärkets plagg är designade för att kunna mixas och matchas på oändligt många sätt, vilket gör det enkelt att skapa din egen personliga stil.

Kvalitet och komfort i fokus

På NK väljer vi endast ut varumärken som håller hög kvalitet, och Juicy Couture är inget undantag. Deras plagg är tillverkade i mjuka, följsamma material som känns sköna mot huden och håller formen tvätt efter tvätt. Med Juicy Couture får du plagg som både ser bra ut och känns bra att bära.

Upptäck hela vårt sortiment från Juicy Couture online eller besök något av våra varuhus för att se plaggen i verkligheten. Oavsett hur du väljer att shoppa så kan du känna dig trygg med att du får exklusiva plagg av högsta kvalitet när du handlar Juicy Couture på NK.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet