Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sneaker på NK

SNEAKERS SOM TRENDAR HÖSTEN 2021.

Efter månader av sandaler och lätta skor är det lätt att börja sakna rejäla skor. Vi guidar dig till höstens snyggaste sneakers – och modellerna du bör hålla koll på.

Känslan av att packa upp ett par nya sneakers är oemotståndlig. På NK finns ett brett utbud av sneakersmodeller för alla smaker och tillfällen. Söker du något som sticker ut, föredrar du de senaste trenderna, eller något klassikt som håller över tid? Vi hjälper dig att hitta rätt i sneakersdjungeln.

Chunky sneakers

90-talssneakers, platform sneakers eller chunky sneakers, som vi kallar dem, är en trend som är här för att stanna. Vi har under åren kunnat se trenden på stora namn som Ariana Grande, Hailey Bieber och Billie Eilish och många stora varumärken tar ständigt fram nya varianter av modellen. Chunky sneakers har blivit en storsäljare bland varumärken som Balenciaga, Acne Studios och Eytys, som du alla hittar hos oss på NK.

Chunky sneakers

Chunky sneakers är en trendig favorit just nu.

Upptäck fler sneakers för herr online.

Sportiga sneakers

Sportiga sneakers

Varför inte satsa på ett par sportiga sneakers?

Bär skor som funkar från brunchen till shoppingrundan och hela vägen ut i löparspåret. Sportiga springskor är både praktiskt och snyggt under vår- sommar- och höstmånaderna. Vi älskar att matcha sportiga skor med mer romantiska inslag, som spetsklänningar och svepande kjolar. På NK Sport hittar du ett stort utbud av sportsneakers och springskor som funkar lika bra på gymmet som till vardags.

Upptäck fler sneakers för dam online.

Krispigt vita sneakers

Alla borde äga ett par snygga och krispigt vita sneakers. Vita sneakers är lika snyggt på våren som under sensommaren och kan matchas i oändlighet. Självklart är de som finast när de är sprakande nya, men vårdar du dina sneakers väl så håller de i flera säsonger. Vi rekommenderar ett besök hos NK Skomakeri som har allt du behöver för att hålla skorna i topp. På NK hittar du ett stort utbud av modeller och varumärken för just dig.

Vita sneakers

Vita sneakers är en klassiker.

Klassiskt tidlösa sneakers

Tidlösa sneakers

Tidlösa sneakers kommer i många olika modeller.

Det finns vissa modeller som aldrig går ur tiden. Ingen har väl kunnat undgå ett par klassiska Converse, Adidas Stan Smiths återfödelse eller storsäljaren Balenciagas Triple-s. På NK hittar du flera sneakermodeller som bär upp en hel outfit, säsong efter säsong. Upptäck dina favoriter bland NK:s varumärken och håll i dessa – för varför byta ut ett vinnande koncept?