Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sneakers

Sneakers herr

Upptäck NK:s samlade utbud av sneakers för herr. Från att ha varit en vardaglig sportsko, bärs den i dag även i mer dressade situationer. Botanisera bland exklusiva skomärken och stor variation på design.

134 produkter


Trendsäker i sneakers för herr

Bekväma, snygga och oändligt mångsidiga. Herrsneakers är en skomodell som varit på modet länge. Ändå har de om möjligt blivit ännu mer populära under senare år, i takt med att de börjat synas i helt nya sammanhang. Skomodellen som en gång i tiden endast var avsedda för sportsliga aktiviteter och fritiden, ses i dag på både catwalken och kontoret tillsammans med skräddade kostymer och dressade chinos.

För den trendmedvetna mannen är det alltså inte en fråga om varför – utan snarare hur många sneakers för herr som får rymmas i hans garderob. Svarta och vita sneakers för herr är neutrala klassiker du kan matcha med det mesta. Har du redan sådana, kan du med fördel komplettera skohyllan med herrsneakers i en snygg färg. Kanske med sportiga attribut eller gulddetaljer, för en extra personlig stil?

Snygga sneakers för herr i olika design

Bland de många höga och låga sneakers för herr du kan hitta, finns det många olika modeller att välja bland. Du hittar somriga sneakers i canvas och andra tunnare textilier, dressade sneakers i mocka och smidiga slip-ons. En av de varianter som varit starkt trendig på senare tid, både till vardags och uppklädda tillfällen, är så kallade chunky sneakers för herr. Dessa kännetecknas av en tjock och hög sula – därav namnet “chunky”.

Även om sneakers kanske är en typ av sko du främst förknippar med vår och sommar, finns det många varmare modeller. Läder är ett klassiskt material på fodrade sneakers för herr, som också ofta är av högre modell. Med andra ord kan du även i vinter fortsätta bära sneakers för herr. Varm, torr, snygg och bekväm – kan det bli mycket bättre?

NK:s exklusiva herrsneakers från ledande modemärken

På NK har vi noggrant valt ut de skodesigners och märken du hittar i vårt sortiment. För oss är det av högsta vikt att de herrsneakers vi säljer är av högsta kvalitet. Varje söm, varje materialval och varje liten detalj har synats med omsorg, för att verkligen hålla måttet. På så vis kan vi känna oss stolta över de snygga sneakers för herr vi erbjuder – eftersom vi vet att de är av premiumkvalitet.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet