Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kenzo
Kenzo varumärkesbild

Kenzo

För att förbereda sig för framtiden ser KENZO till det förflutna. När en ny verklighet börjar ta form på KENZO återknyter den konstnärliga ledaren Nigo till de värden som fanns i husets tidiga begynnelse: designermode skapat för det verkliga livet, genomsyrad av den lekfulla urbanitet som kännetecknar Kenzo Takadas tidlösa arv. Resultatet blir ett kreativt utbyte och en utvecklande dialog mellan popkulturen i grundarens arv och gatukulturen hos Nigo, KENZO blir KENZO PARIS.

 

12 produkter

Kenzo – kläder för dig som vågar sticka ut

Gillar du att klä dig i plagg som låter dig sticka ut? Då kommer du att älska Kenzo. Det här är tveklöst märket för dig som dras till livfulla färger, häftiga tryck och iögonfallande mönster. Kenzos kollektioner är fulla av klassiska plagg och rena snitt, men med en cool och modern, urban twist.

I vårt sortiment av Kenzo-kläder hittar du många av märkets mest populära plagg, där den karaktäristiska mixen av utpräglat europeiska snitt och asiatiska influenser syns tydligt. Upptäck NK:s utbud av dessa färgstarka märkesplagg för vardagens bravader. Varför inte satsa på en trendig Kenzo-t-shirt i vitt? Eller Kenzo-sweatshirt med det världsberömda tigerhuvudet?

Mode från Kenzo för herr och dam

Hos oss på NK kan du handla Kenzo-kläder för både dam och herr. De plagg du hittar i vårt sortiment är noggrant utvalda för att representera både säsongens hetaste trender och Kenzos mest ikoniska klädesplagg.

Här hittar du Kenzos trendsäkra ytterplagg och sneakers, såväl som byxor och shorts, stickade tröjor, sköna sweatshirts och mjuka t-tröjor i en mängd olika utföranden. Det finns ett Kenzo-plagg för varje tillfälle, om du frågar oss. Mixa och matcha med kläderna du har hemma, för att skapa din unika stil, eller varför inte investera i en hel Kenzo-outfit?

Filter