Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lancôme
Lancome varumärkesbild

Lancôme

Lancôme tar fram skönheten hos kvinnor i alla åldrar. Lancôme uppstod ur idéen att dela fransk skönhet med hela världen. Glädje, ständig optimism och en positiv attityd finns alltid närvarande hos Lancôme, och det är ett ärligt, autentiskt och strålande leende som får oss att sticka ut i mängden. Vi tror på "La Vie est Belle en Lancôme", att livet är vackert med Lancôme. Vi erbjuder dig möjligheten att förfina din skönhet och reflektera det tidlösa, eleganta och romantiska som Lancôme står för.

407 produkter

Lancôme på NK - Fransk elegans för den moderna kvinnan

På NK är vi stolta över att erbjuda dig det franska lyxvarumärket Lancôme, känt för sin innovativa hudvård, trendledande makeup och ikoniska dofter. Med en passion för skönhet och en djup förståelse för kvinnors behov, skapar Lancôme produkter som förhöjer din naturliga skönhet och ger dig självförtroende att uttrycka din unika stil.

Banbrytande hudvård

Lancômes hudvårdssortiment kombinerar avancerad forskning med lyxiga texturer för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Från den ikoniska Génifique-serien, som hjälper till att förbättra hudens ungdomliga lyster, till den fuktgivande Hydra Zen-kollektionen som lugnar även den känsligaste huden - det finns något för alla hudtyper och behov.

Makeup som framhäver din skönhet

Oavsett om du föredrar en naturlig look eller vill skapa en mer dramatisk stil, har Lancôme allt du behöver för att uttrycka din kreativitet. Från den legendariska Hypnôse-mascaran som ger dig voluminösa, böjda fransar, till den mångsidiga L'Absolu Rouge-läppstiftsserien med intensiva färger och närande formula - Lancômes makeup låter dig skapa oändliga looks som varar hela dagen.

Dofter som fångar essensen av kvinnlighet

Lancômes parfymer är sanna ikoner inom doftvärlden, och fångar essensen av kvinnlighet i varje droppe. Den tidlösa La Vie Est Belle med sin ljuvliga kombination av iris, jasmin och praliner, eller den sensuella Trésor med inslag av ros, persika och vanilj - varje doft berättar en unik historia och blir en förlängning av din personlighet.

Upptäck Lancôme på NK

På NK är vi dedikerade till att ge dig en lyxig shoppingupplevelse, oavsett om du besöker vårt varuhus eller handlar online. Våra skönhetsexperter är redo att guida dig genom Lancômes omfattande sortiment och hjälpa dig hitta produkterna som passar just dina behov och önskemål. Upplev fransk elegans och känn kraften av skönhet med Lancôme, exklusivt på NK.

Filter