Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Laura Mercier
Laura Mercier varumärkesbild

Laura Mercier

Laura Mercier är en världsberömd makeupartist och skapare av Laura Mercier Cosmetics. Laura är den innovativa kraften bakom varumärkets ikoniska produkter, franska estetik och konstnärstekniker. Hon fortsätter att undervisa och inspirera genom sin filosofi; ”Det som gör dig unik gör dig vacker”.

Laura är uppvuxen i Provence i Frankrike. När hon var 17 år började hon på konstskola i Paris. Därefter fortsatte hon med att studera på det prestigefyllda Carita Beauty Institute. Efter utbildningen representerade hon Carita som makeupartist och makeuplärare. I mitten av 1980-talet flyttade Laura till USA för att arbeta med lanseringen av amerikanska ELLE. Under åren som följde jobbade hon för bland annat Allure, Vanity Fair, Glamour, W och InStyle. Hon arbetade som makeupartist åt ett flertal kända kvinnor som Mariah Carey, Celine Dion och Sarah Jessica Parker. Laura insåg snart att det saknades många produkter - speciellt i ansiktskategorin- på den traditionella skönhetsmarknaden. Detta kombinerat med en längtan efter att hjälpa kvinnor att uppnå sin fulla skönhetspotential gjorde att hon 1996 lanserade Laura Mercier Cosmetics.

Laura förändrade skönhetsbranschen för alltid med sin introduktion av marknadens första primer. Hennes signum är ”the flawless face” - en hälsosam, jämn hud med mycket lyster.

429 produkter
Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet