Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Le Creuset

50 produkter

Utforska ett brett utbud från Le Creuset här på NK. Hos oss finner du allt från tidlösa gjutjärnsgrytor till mångsidiga köksredskap med inspiration från det franska köket. Samtliga produkter från detta ikoniska varumärke är skapade för att förenkla din matlagning, och samtidigt förgylla din köksinredning.

Historien bakom den ikoniska Le Creuset-grytan

År 1925 lades grunden till det varumärke som skulle komma att bli känt som Le Creuset. Två belgiska visionärer vid namn Armand Desaegher och Octave Aubecq möttes på Bryssel-mässan. Efter en kort pratstund visade det sig att den ena var expert på gjutning, och den andra på emaljering. Männen valde att slå sina kloka huvuden ihop och knäcka koden för emaljerat gjutjärn. Deras gemensamma ansträngningar resulterade i den första emaljerade gjutjärnsgrytan – och här föddes prototypen för Le Creuset-grytan som än idag är en klassiker.

Le Creuset-grytan är mer än bara ett köksredskap. Det är ett mästerverk som utvecklats under nästan ett helt sekel. När du köper en gjutjärnsgryta från Le Creuset investerar du i en tidlös följeslagare för köket som kommer att åldras med värdighet. Varumärket erbjuder även en rad andra praktiska köksredskap som exempelvis kryddkvarnar, stekpannor, ugnsformar och mycket mer. Le Creuset låter tradition och innovation mötas och bli ett, och bevisar med varje produkt i sitt sortiment att elegans och funktionalitet inte behöver slå ut varandra.

Utforska en stor kollektion från Le Creuset här på NK

Hos oss på NK kan du botanisera i ett imponerande sortiment av Le Creuset-produkter. Vi erbjuder givetvis flera varianter av den klassiska gjutjärnsgrytan. Vad sägs om en stor modell som passar perfekt för långkok, eller kanske ett flertal minigrytor som du kan servera varma efterrätter i? Våra olika gjutjärnsgrytor, stekpannor och kastruller från Le Creuset erbjuds i en mängd olika färgnyanser som harmoniserar med varje kök.

De högkvalitativa Le Creuset-ugnsformarna är designade för att leverera överlägsna resultat, och samtidigt komplettera din dukning när det är dags för servering. Här finns såväl pajformar som klassiska ugnsformar för exempelvis kyckling eller lasagne. Du kan även hitta kryddkvarnar som har en så pass elegant design att de med fördel kan stå kvar på köksbänken även när de inte används. Ta en närmare titt i vårt stora utbud från Le Creuset – antingen online eller i våra varuhus – och investera i produkter som håller över flera generationer.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet