Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lexington
Lexington varumärkesbild

Lexington

Lexington Company är ett livsstilsvarumärke som hämtar inspiration ur den klassiska New England-stilen. Kollektionerna följer den amerikanska traditionen av förstklassigt hantverk och erbjuder premiumprodukter i hög kvalitet. Med känsla för exklusiva detaljer, rika texturer och ikonisk formgivning är kollektionerna helt unika i sitt slag. Welcome to our world! Welcome to our dream!

97 produkter

Upptäck det amerikanska livsstilsvarumärket hos oss

På NK är vi stolta över att erbjuda Lexingtons tidlösa kollektioner som fångar essensen av den avslappnade New England-stilen. Varumärket grundades 1997 och har sedan dess blivit känt för sin högkvalitativa design som kombinerar klassisk elegans med moderna inslag. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av Lengtons senaste kollektioner för både dam och herr.

Ikoniska plagg med hög kvalitet

Lexingtons signaturplagg är de ikoniska pikétröjorna, tillverkade i finaste bomull med varumärkets karakteristiska logotyp. Dessa tidlösa basplagg finns i en mängd färger och passar perfekt till både jeans och chinos för en avslappnad look. Utöver pikéer erbjuder vi även skjortor, tröjor, klänningar och accessoarer från Lexington - alla tillverkade med omsorg och kvalitet in i minsta detalj.

Hållbarhet och ansvar i fokus

Lexington är ett varumärke som värnar om hållbarhet och tar ansvar för sin produktion. De arbetar kontinuerligt med att minska sin miljöpåverkan och säkerställa goda arbetsvillkor i hela leverantörskedjan. Som kund hos NK kan du känna dig trygg med att Lexingtons produkter är tillverkade med respekt för både människa och miljö.

Skapa din egen New England-inspirerade stil

Med Lexingtons kollektioner är det enkelt att skapa en sofistikerad och avslappnad garderob för alla tillfällen. Kombinera en klassisk pikétröja med ett par välskräddade chinos och loafers för en stilren sommaroutfit, eller bär en snygg oxfordskjorta till jeans och en kashmir-tröja för en snygg casual look. Möjligheterna är oändliga med Lexingtons tidlösa plagg som bas.

Besök vårt varuhus eller handla online på NK.se för att upptäcka Lexingtons senaste kollektioner och hitta dina nya favoritplagg. Låt dig inspireras av den avslappnade New England-stilen och skapa en garderob som håller säsong efter säsong.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet