Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OSA TILL NYCKELKVÄLL DEN 25/4 I STOCKHOLM & GÖTEBORG

Just nu går det inte att shoppa online på grund av underhåll av nk.se. Återkom inom kort för att återuppta din shoppingupplevelse hos oss. Planerat till 23:00 - 05:00.

Marc Jacobs

Marc Jacobs

27 produkter

Hos oss på NK kan du botanisera i ett stort utbud av väskor från Marc Jacobs. Dessa fantastiska kreationer är kända för att utstråla såväl urban attityd som tidlös elegans, och erbjuds i en rad olika utformningar för att passa olika tillfällen och preferenser.

Ikoniska handväskor från Marc Jacobs

Det var under det tidiga 1990-talet som varumärket Marc Jacobs blev synonymt med kontroverser, och framkallade stora förändringar inom modevärlden. Hans banbrytande val att låta haute couture möta en urban stil blev ett ikoniskt ögonblick för branschen. Marc Jacobs blev något av en pionjär som började göra mode mer tillgängligt för alla. Han byggde upp sitt New York-baserade varumärke på denna innovativa inställning och har under alla år lyckats förbli relevant. Än idag är Marc Jacobs känd för sin förmåga att skapa iögonfallande kontraster.

Utbudet av väskor har blivit en stor höjdpunkt i de flesta av Marc Jacobs kollektioner, och det är inte särskilt konstigt. Väskor är inte bara praktiska i vardagen – de kan också användas för att förändra och lyfta en outfit till en helt ny nivå. Oavsett vilka uttryck du föredrar finns det en Marc Jacobs-väska som kan komplettera din personliga stil. Många av väskorna från Marc Jacobs är stilrena och lättmatchade, men du finner även färgglada och iögonfallande kreationer.

Hitta rätt väska för rätt tillfälle

Hos oss på NK finner du ett stort utbud av Marc Jacobs-väskor för både dam och herr. I vårt sortiment finner du till exempel mindre handväskor som passar perfekt när du bara vill bära med dig dina allra viktigaste tillhörigheter. Dessa är idealiska när du ska avnjuta en god middag på restaurang eller unna dig en god drink i baren. För shoppingturer eller minisemestrar erbjuder Marc Jacobs även större axelsremsväskor för dam. Här kombineras funktionalitet med en snygg design för att ge dig en praktisk accessoar som också kan komplettera din outfit.

Hur matchar du din Marc Jacobs-väska på bästa sätt? Beroende på väskans design och färg kan du antingen välja att låta den gå ton i ton med helheten, eller sticka ut och fungera som en kontrasterande detalj i din outfit. Om du till exempel brukar bära neutrala färger som vitt, grått eller svart kan en rosa eller blå handväska vara ett enkelt sätt att addera färg till din garderob. En proper och stilren outfit kan dock även matchas med en stilren och tidlös väska för att få till en enhetlig look. I vårt sortiment här på NK hittar du många varianter av Marc Jacobs-väskor. Köp dem direkt här online eller kom in till ett av våra varuhus.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet