Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Missoni Home
Missoni Home

Missoni Home

Missoni Home är en del av det italienska varumärket Missoni, grundat 1953 av Ottavio och Rosita Missoni. Deras stickningsföretag blev snabbt ledande inom italienskt mode. Barnen Vittorio, Luca och Angela följde föräldrarnas fotspår och i dag är även barnbarnen engagerade, vilket gör Missoni till ett av Italiens mest erkända familjeföretag.

Missonis design kännetecknas av färgglada mönster av ränder, vågor och zigzag-motiv samt stickade produkter i exklusiva material. Rosita Missonis vision är att hemmet ska vara en ständigt levande plats som alltid utvecklas och aldrig blir färdigställd. Denna filosofi har format Missoni Home genom åren, och i dag erbjuder varumärket ett komplett livsstilskoncept. Missonis lekfulla design syns i exklusiva varuhus världen över.

Missoni Homes kollektioner kan förvandla hemmet från insidan och ut – från vardagsrum till lounge, från sovrum till badrum, och hela vägen ut i trädgården och på terrassen. På NK inredning hittar du ett urval av Missoni Homes produkter som plädar, kuddfodral, badrockar och handdukar.

79 produkter
Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet