Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Moncler Grenoble

Moncler Grenoble är den ikoniska lyxkollektionen från Moncler, där traditionellt och urbant skidmode möts. Här hittar du trendiga jackor och jumpers, såväl som linjens snygga mössor och t-shirts. Upptäck och köp dina favoritplagg ur Moncler Grenoble, hos oss på NK.

1 produkter

Moncler Grenoble är den ikoniska lyxkollektionen från Moncler, där traditionellt och urbant skidmode möts. Här hittar du trendiga skidjackor och cardigans, såväl som linjens snygga mössor och t-shirts. Upptäck och köp dina favoritplagg ur Moncler Grenoble, hos oss på NK.

MONCLER GRENOBLE – EXKLUSIV DESIGN FRÅN FRANSKA ALPERNA

Moncler är det världsledande franska modehuset, grundat 1952, vars exklusiva ytterplagg satte namnet på kartan. 2010 presenterades för första gången Moncler Grenoble – en klädlinje för herr och dam, bestående av högpresterande funktionsplagg och mångsidiga vardagsplagg. Lika populära att bära på skidresan och under afterskin, som i innerstadens myller.

Moncler Grenoble beskrivs bäst som en kontemporär och innovativ tolkning av traditionellt skidmode. De högkvalitativa materialen och isolerande lättviktsplaggen, ger ytterkläder som skapats för att tåla påfrestande väderväxlingar och aktivitet. Tillsammans med element som glansiga och quiltade funktionsmaterial, klassiska hundtandsmönster och knappar, får plaggen den visuella identitet som kommit att bli Monclers stora signum.

KÖP MONCLER GRENOBLE-KLÄDER PÅ NK

Är du ute efter en ny snygg outfit till årets skidresa, eller kanske en trendig pufferjacka att bära på promenaderna genom stan i vinter? I en klassisk Moncler Grenoble-jacka och -mössa håller du inte bara stilen – du håller dig också varm oavsett väder.

När du köper kläder från Moncler Grenoble köper du inte bara exklusiv och trendsäker design. Du investerar också i hållbara material av högsta kvalitet – och i ett varumärke som månar om att deras avtryck på miljön ska vara så litet som möjligt. Moncler anses i dag vara ett av de världsledande modehusen inom hållbara tillverkningsprocesser och material. Bara det tycker vi är värt att investera i.