Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Narcyss

Narcyss

Narcyss är ett modern wellness brand där livskvalitet och balans ligger i fokus, skapat för den moderna människan. Narcyss skapar kliniskt bevisade hudvårdsprodukter med hög prestanda, skapade i en kombination mellan de finaste naturliga råvarorna, den senaste vetenskapen och en passion kring wellness och skincare. De erbjuder en omfattande kollektion hudvårds-produkter med hög effektivitet där alla produkter härrör från växtbaserade ingredienser och den mest avancerade vetenskapen i perfekt symbios.

Narcyss filosofi, “a life well lived”, är grundad i modern wellness, healthy ageing och ett liv byggt kring balans.

Narcyss skapades av Gustaf Törling 2021. Hans erfarenhet som Creative Director inom mode- och skönhetsbranschen står som grund för Narcyss extravaganta upplevelse och ambitiösa ethos. Alla produkter är formulerade i Paris och tillverkade i Lille med den högsta nivån av kvalitet och detaljrikedom möjligt.

Genom en unik blandning av Adaptogener som aktiva ingredienser i produktserien Regime No1 ligger fokus på att skydda och reparera huden. Regime No1 kombinerar kliniskt stödda ingredienser med en enkel rutin som sömlöst integreras i din dagliga hudvård, regimen ger en högt sensorisk upplevelse och sist men inte minst - helt enkelt fungerar.

  • Kategori

  • Kön

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Prisgrupper

Logga in