Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Newhouse
Newhouse varumärkesbild jackor

Newhouse

Newhouse är ett svenskt modevarumärke som drivs i tredje generation i Borås. Företagets historia går tillbaka till 1940-talet, när textilindustrin var på sin topp och symaskinerna i fabrikerna i Borås gick varma. Än idag drivs verksamheten i en av dessa historiska lokaler, där vi har kontor och egen sömnadsateljé.

I sömnadsateljén skapas mönster och passform för en stor del av plaggen, i nära samarbete mellan sömmerska, mönsterkonstruktör och designer. Newhouse kollektioner skapas i en anda av traditionellt skrädderi och ur idén om en klassisk garderob för alla tillfällen.

Plaggen är lättburna och håller stilmässigt säsong efter säsong. Stommen i varumärket är och förblir ikoniska plagg så som ullkappan, chinosen, vita skjortan och tweedkavajen. De är klassiker som överlever i alla tider och som vi uppdaterar med varsam hand. Vi lånar gärna ifrån mannens garderob, men adderar femininitet i form av färgval, tyger och mönster. Tyger och detaljer som knappar, foder och pipings handplockas med omsorg ifrån Europas främsta väverier och tillverkare. Newhouse står för klassiska och välskräddade plagg av god kvalitet.

175 produkter
Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet