Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Peak Performance

Svenskfödda Peak Performance är märket som förespråkar kvalitet och cirkulär hållbarhet i allt de gör. Känt för högkvalitativa och trendsäkra funktionsplagg, är detta ett varumärke som blivit populärt världen över. Upptäck vårt sortiment av Peak Performance-kläder här på NK.

3 produkter

Sportswear från Peak Performance

Det var ett par utförsåkare i Åre som bestämde sig för att grunda Peak Performance, 1986. Med sig i ryggsäcken hade de en stark kärlek för naturen och den aktiva livsstilen, och det var så det hela startade. Peak Performance är ett märke känt för att leverera funktionellt sport- och vardagsmode för både dam, herr och barn, där modegraden är ihållande hög.

“Quality and design that will empower the freedom to be adventurous, 365 days a year” lyder deras motto. Här hittar du kläder för ditt aktiva uteliv – oavsett om du helst ägnar dig åt promenader, utförsåkning eller golf. I sortimentet hittar du pikétröjor, byxor och t-shirts, såväl som kvalitativa löparkläder, skidutrustning och mycket mer.

Hållbar & tidlös design i fokus för Peak Performance

Peak Performance lägger stor vikt vid att skapa kläder och utrustning av högsta kvalitet, för längsta möjliga hållbarhet. I deras ögon är framgång att ha skapat så bra produkter, att du som konsument inte känner behovet av att ständigt köpa nytt. Helt enkelt för att de Peak Performance-kläder du redan äger, ännu presterar. Funktionellt såväl som stilmässigt.

Ingenting är så viktigt som att skydda naturen för kommande generationer. Det ska Peak Performances kvalitets- och hållbarhetschef, Åsa Andersson ha sagt. Och det är svårt att missa företagets tydliga ställningstagande för miljön. Från deras cirkulära förhållningssätt, till de medvetna och genomtänkta designval de gör för att skydda jorden vi lever på.

Köp Peak Performance på NK

Är du på jakt efter kvalitativa ytterplagg eller användbara funktionsplagg? Då är Peak Performance märket för dig. Hos oss hittar du ett brett sortiment av märkets bästa produkter, vare sig du letar efter en Peak Performance-jacka, Peak Performance-byxor eller schyssta skalkläder. Eller varför inte satsa på ett par av Peak Performances sköna mjukisbyxor?

Upptäck och hitta populära klassiker, såväl som årets nyaste trender från svenska Peak Performance här hos oss på NK.

  • Kategori

  • Kön

  • Varumärken

  • Färg

  • REA

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar