Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rituals

Rituals är det unga, holländska varumärket som tagit världen med storm. Med allt från makeup och kroppsvårdsprodukter, till heminredning sprids varumärkets filosofi om att låta lyx bli en självklar del av vardagens rutiner. Upptäck NK:s utvalda sortiment från Rituals.

129 produkter

Rituals – exklusiva produkter för kropp och hem

Är du personen som gärna unnar dig lyxiga hudvårdsrutiner, njuter av ett väldoftande hem och gärna investerar i hållbara varumärken? Då tycker vi att du ska titta närmare på Rituals. Rituals grundades 2000 i Nederländerna och är således ett relativt ungt varumärke. Trots det har det snabbt slagit sig in bland de märken alla pratar om. Vi på NK är inte förvånade.

Det här är ett varumärke med ett stort utbud av exklusiva produkter för såväl kropp som hem. Att Rituals inspirerats av österländska traditioner märks tydligt – inte minst på de olika namn som valts åt produkterna. Här bjuds du på fantastiska dofter och dermatologiskt testade hudvårdsserier av högsta kvalitet – allt för att du ska få en mer njutningsfull vardag.

Sätt guldkant på vardagen med Rituals 

Tänk dig att komma hem efter en stressig dag och sjunka ner i ett väldoftande bad. Eller att somna till doften av jasmin. Det är små stunder likt dessa i livet som Rituals vill göra extra meningsfulla och härliga för dig. Med produkter som Rituals doftpinnar, doftljus, duscholja och handtvål kan du med enkla medel inreda ditt hem till en rofylld oas. 

Men det finns även andra sätt att slappna av i vardagen. En god och njutbar hudvårdsrutin, till exempel. Kanske brukar du lyxa till det med hemmaspa på helgerna? Eller vill du bara unna dig själv – eller någon du tycker om – riktigt bra hudvårdsprodukter? Prova i så fall Rituals serier för ansiktsvård, kanske hittar du en ny favorit?

Naturliga och miljövänliga ingredienser hos Rituals

Clean, conscious and caring – så lyder Rituals hållbarhetsslogan. Det här är ett varumärke som sätter stort fokus på transparens och hållbara processer i alla steg i produktkedjan. Från de naturliga och biologiskt nedbrytbara ingredienserna, till förpackningarna de använder. De dermatologiska testerna görs endast på människor. 

Tycker du, precis som vi, att det är värt att betala för kvalitativa produkter som är snälla mot miljön? Då är Rituals varumärket för dig.