Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rodebjer

Från Gotlands västkust till New Yorks storstadspuls. Rodebjer är det svenska modemärket som skapar vardagsmode för den moderna, mångfacetterade kvinnan. Upptäck ett av Sveriges mest framgångsrika designermärken hos oss på NK. Omlottklänningar, kaftaner, jackor och jeans – vilket blir din favorit?

71 produkter

Rodebjer – exklusivt vardagsmode för dam

Carin Rodebjer från Gotland är den svenska designern som står bakom varumärket Rodebjer. Sedan varumärket grundades 1999, har det gått från klarhet till klarhet i modevärlden. Många priser och förtjusta kritiker senare, räknas Rodebjer som ett av Sveriges mest stjärnklara modehus, vars namn står stadigt etablerat på den internationella modescenen.

Rodebjer hämtar sin inspiration ur det nordiska klimatet, kombinerat med den pulserande atmosfären i New York. Med det och den moderna, världsvana kvinnan som utgångspunkt, skapar Rodebjer vardagsmode för kvinnor där det är som allra bäst. Tidlöst, lättburet och användbart – på fritiden, såväl som på jobbet och direkt till aw:n.

Designerplagg från Rodebjer gör din garderob

Det är inte svårt att känna igen Rodebjer-kläder när man ser dem. Du möts av smickrande, kvinnliga silhuetter, funktionella skärningar och design som har en starkt kreativ framtoning. Mönster och färger samspelar i perfekt balans med romantiska draperingar och skira material, på ett vis som tydligt visar upp Rodebjers passion för design.

En typisk Rodebjer-klänning, -kjol eller -kaftan är lika avslappnat skön att bära en varm sommardag, som den blir elegant när du dressar upp den. Möt hösten i en karaktäristiskt quiltad Rodebjer-jacka, skapad av återvunnet material, och matcha den med en trendig Rodebjer-mössa i alpackaull. Hos Rodebjer hittar du de exklusiva basplaggen som gör din garderob, såväl som de snygga accenterna som lyfter din look.

Shoppa slow fashion från Rodebjer på NK

Grundare Carin Rodebjer bestämde sig redan från start; Rodebjer ska vara ett varumärke som förespråkar slow fashion och medveten konsumtion. Lika noga som företaget är att ta ansvar för sitt avtryck på miljön, är det därför med att skapa tidlös design av högsta kvalité.

Rodebjer tror på att betala lite mer för väldesignade plagg, gjorda för att användas och hålla länge. Det gör vi på NK också. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder exklusivt och hållbart mode från Rodebjer.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet