Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rodebjer

Från Gotlands västkust till New Yorks storstadspuls. Rodebjer är det svenska modemärket som skapar vardagsmode för den moderna, mångfacetterade kvinnan. Upptäck ett av Sveriges mest framgångsrika designermärken hos oss på NK. Omlottklänningar, kaftaner, jackor och jeans – vilket blir din favorit?

78 produkter

Rodebjer - Skandinavisk design med en modern twist

På NK är vi stolta över att kunna erbjuda det svenska modevarumärket Rodebjer. Sedan starten 1999 har Rodebjer skapat kläder för den moderna kvinnan som värdesätter både stil och kvalitet. Varumärkets skandinaviska rötter lyser igenom i designen, där minimalism möter lekfulla detaljer och innovativa silhuetter.

Tidlös elegans för alla tillfällen

Rodebjers kollektioner kännetecknas av tidlösa plagg som håller säsong efter säsong. Oavsett om du letar efter en elegant klänning för en speciell tillställning eller bekväma basplagg för vardagen, har Rodebjer något för dig. Varumärket erbjuder allt från sofistikerade kappor och kostymer till avslappnade tröjor och byxor.

Hållbarhet i fokus

En av Rodebjers kärnvärden är hållbarhet. Varumärket strävar efter att skapa mode med minsta möjliga miljöpåverkan och arbetar ständigt för att förbättra sina processer. Många av plaggen är tillverkade av ekologiska och återvunna material, och Rodebjer är transparenta med sin produktionskedja för att säkerställa etiska arbetsförhållanden.

Unik design med omsorg om detaljer

Det som gör Rodebjers plagg så speciella är den omsorg som läggs på varje detalj. Från val av material till de små designelementen som gör varje plagg unikt. Rodebjer lyckas skapa en perfekt balans mellan det minimalistiska och det uttrycksfulla, vilket resulterar i kläder som både känns moderna och tidlösa på samma gång.

Personlig stil med Rodebjer

Med Rodebjer kan du skapa en garderob som uttrycker din personliga stil. Varumärkets plagg är designade för att kunna kombineras på olika sätt, vilket gör det enkelt att skapa outfits som känns både moderiktiga och bekväma. Oavsett om din stil är lekfull och färgstark eller mer avskalad och enkel, finns det något för dig hos Rodebjer.

På NK är vi glada över att kunna erbjuda våra kunder det bästa inom skandinaviskt mode, och Rodebjer är definitivt ett varumärke som sticker ut. Upptäck Rodebjers senaste kollektion i vårt varuhus eller online, och låt dig inspireras av tidlös elegans med en modern twist.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet