Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe grundades 1993 av Samsøe bröderna som startade en smyckesbutik namne i Köpenhamn. År 2000 tog Peter Sextus och Per-Ulrik Andersen över varumärket och förvandlade det till ett modehus med fokus på samtida kläder, skor och accessoarer för både män och kvinnor. Varumärket definieras idag av sitt skandinaviska arv med fokus på minimalism och inspiration från street style i Köpenhamn.

54 produkter

Samsoe Samsoe – nordiskt mode för dam och herr

Inspirerade av vardagen, skapar Samsoe Samsoe kläder för den modemedvetna personen som älskar tidlös, skandinavisk design. Varumärket grundades i Danmark 1993. Men det var först under tidigt 2000-tal som Samsoe Samsoe verkligen slog igenom på internationell nivå, som ett modehus att räkna med.

Samsoe Samsoes estetik är avskalad, sofistikerad och samtida – från de klassiska basplaggen, till de mer raffinerade signaturplagg märket levererar. Här kombineras lyxiga textilier och smickrande silhuetter, med lekfulla och råa detaljer. Vill du ha kläder som funkar både till vardags och fest, säsong efter säsong? Ta då en titt på vårt utbud från Samsoe Samsoe.

Exklusiv kvalitet & komfort från Samsoe Samsoe

Att kläder ska vara sköna att bära, men också hålla för att bli favoritplagg – det är något som är viktigt för Samsoe Samsoe. Oavsett om du köper en Samsoe Samsoe-kappa, en Samsoe Samsoe-klänning eller halsduk, kan du därför vara säker på att du får kläder av högsta kvalitet. Hela vägen från produktion och material, ner till detaljer som snitt och utsmyckningar.

Med ett brett och variationsrikt sortiment är Samsoe Samsoe mästare på att skapa möjligheter. Den stilrena estetiken och kollektionerna bygger ofta på neutraler. Därför hittar du plagg och accessoarer som kan kombineras i oändlighet, för att hitta din personliga stil. Samsoe Samsoe levererar fina tröjor av skönaste bomull, trendsäkra kavajer, t-shirts och snygga byxor som lämpar sig lika bra till jobb och fest, som till vardags.

Köp Samsoe Samsoe-kläder på NK

Behöver du komplettera din basgarderob eller kanske köpa en ny sommargarderob? Oavsett om du letar efter en lyxig Samsoe Samsoe-t-shirt, somriga shorts, en maxikjol eller fina underkläder, kan du hitta det här.

På NK jobbar vi med målsättningen att erbjuda våra kunder förstklassigt mode. Därför väljer vi noga ut de varumärken vi säljer. Samsoe Samsoes stora popularitet och trendsäkra mode talar för sig självt – det här är ett varumärke vi tror mycket starkt på. Både nu och i framtiden.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet