Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

parkering

Korttidsparkering Stockholm

Det är lätt att parkera hos oss och har du frågor så finns vi alltid nära till hands. Som Nyckelkund har du även erbjudanden under vissa perioder.

NK Parkering är kontantfritt med bomsystem. Vid infarten till NK Parkaden tar du en biljett eller använder ditt betalkort. Du betalar med kort vid utfarten, i någon av våra automater eller i kundservice på Entréplan. Hit kan du även vända dig för frågor.

PRISER KORTTIDSPARKERING
20 kr/10 min       Alla dagar inkl. sön/helgdag
80 kr/kväll          Kl. 19.00 - 24.00
Max 495 kr         Per dygn, en utfart* 

*Önskar du parkera med fritt antal utfarter, ett dygn kontakta vår kundservice på 08 - 762 92 00.

ORDINARIE ERBJUDANDEN NK NYCKELN
Du som Nyckelkund har förmånen att ha erbjudande på korttidsparkering under vissa perioder. Är du inte Nyckelkund – läs mer och bli medlem här.

Erbjudande Vit Nyckel: Du parkerar med 50 % i prisavdrag på ordinarie pris, måndag - fredag kl 17-19 samt söndagar kl 11-17.

Utökad Nyckelförmån för vit Nyckel från den 13/11 till och med den 31/12: Till och med den 31 december parkerar du tre timmar gratis lördagar och tre timmar gratis söndagar. Utöver de tre fria timmarna gäller således 50% prisavdrag på ord. pris måndag–fredag kl 17–19 samt söndagar kl 11–17. Exempelvis: Om du parkerar kl.11 på en söndag står du de tre första timmarna gratis, sedan gäller 50% fram till kl. 17. Den utökade förmånen gäller endast under varuhusets öppettider.

Erbjudande Svart nyckel: Du parkerar med 50 % i prisavdrag på ordinarie pris, måndag - fredag kl 17-19, lördagar kl 10-13 samt fyra timmars fri parkering på söndagar mellan kl 11-17.

Utökad Nyckelförmån för svart Nyckel från den 13/11 till och med den 31/12: Till och med den 31 december parkerar du fyra timmar gratis lördagar och fyra timmar gratis söndagar. På lördagar gäller således, utöver de fyra fria timmarna, även tre timmar med 50% prisavdrag på ord. pris. Den utökade förmånen gäller endast under varuhusets öppettider.

BORTTAPPAD BILJETT
Om du förlorar din biljett måste du kontakta kundservice på Entréplan för att köpa en ny utfartsbiljett. En utfartsbiljett kostar 495 kr.

Arbetar du i närheten eller parkerar ofta i city kan vi även erbjuda abonnemang. Läs mer om abonnemangsparkering här.