Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
servicecenter

NK Parkaden

NK Parkaden är en del av NK med en egen entré in till varuhuset. De båda sidorna av varuhuset är sammankopplade genom en rulltrappa under Regeringsgatan. Genom NK Parkaden har Nordiska Kompaniet växt i storlek, vilket är en unik händelse i NK:s historia. Tillväxten har främst fokus på service, hälsa och mat.

SERVICETJÄNSTER I FOKUS

I NK Parkaden finns i dagsläget NK Skomakeri, Art Bakery, NK Atelier samt NK Parkering.

Sport & hälsa

I ansluting till NK Parkaden ligger även SATS Regeringsgatan. På byggnadens tak hittar du NK Padel & Social by ASCARO. Upptäck fyra padelbanor, ett utomhusgym, ytor för yogapass, sessions med personlig tränare, fria vikter och kettlebells samt ett område för gymställning, motionsmaskiner och en 300 meter lång löparbana runt taket. Här erbjuds även servering av mat och dryck. 

OM BYGGNADEN

Byggnaden Parkaden uppfördes under åren 1962 –65 och ritades av arkitekten Hans Asplund, son till den världsberömde arkitekten Gunnar Asplund. 2007 klassades Parkaden av Stadsmuseets Norrmalmsinventering som en av de mest värdefulla fastigheterna på Norrmalm och fick den högsta klassificeringen enligt kulturhistoriska klassificeringssystemet - en blåmärkning. Det är samma värde som husen i Gamla stan, Stadshuset och kyrkorna har. En blåmärkning ger ett starkt skydd mot rivning och förvanskning.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet