Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
FRI FRAKT FÖR DIG MED SVART NYCKELKORT. GÄLLER VID KÖP ÖVER 1 500 KR. FÅ DUBBLA POÄNG PÅ ALLA KÖP 25/9 – 4/10. LÄS MER HÄR.
servicecenter

NK Parkaden.

NK Parkaden.

NK Parkaden är en del av NK med en egen entré in till varuhuset. De båda sidorna av varuhuset är sammankopplade genom en rulltrappa under Regeringsgatan. Genom NK Parkaden har Nordiska Kompaniet växt i storlek, vilket är en unik händelse i NK:s historia. Tillväxten har främst fokus på service, hälsa och mat.

SERVICETJÄNSTER I FOKUS.
I NK Parkaden finns i dagsläget NK Skomakeri med Broken Bird Bootmakers som specialiserat sig på 3D-teknik, Art Bakery samt NK Parkering. Utöver det är SATS Regeringsgatan en central del av byggnaden.

OM BYGGNADEN.
Byggnaden Parkaden uppfördes under åren 1962 –65 och ritades av arkitekten Hans Asplund, son till den världsberömde arkitekten Gunnar Asplund. 2007 klassades Parkaden av Stadsmuseets Norrmalmsinventering som en av de mest värdefulla fastigheterna på Norrmalm och fick den högsta klassificeringen enligt kulturhistoriska klassificeringssystemet - en blåmärkning. Det är samma värde som husen i Gamla stan, Stadshuset och kyrkorna har. En blåmärkning ger ett starkt skydd mot rivning och förvanskning.

 

Upptäck NK Parkaden